Skrenula pažnju!

Uoči 60. rođendana u badiću izgleda kao supermodel, a zbog ovakvih prizora više joj nitko ne gleda u lice!

Demi Moore Demi Moore Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore Demi Moore - 10 Demi Moore - 5 Demi Moore - 7 Demi Moore - 2 Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore - 1 +11 Demi Moore Galerija

Demi Moore na svojem profilu na Instagramu objavila je niz fotografija na kojima pozira u badićima i pohvalila se besprijekornom figurom.

Holivudska glumica Demi Moore uskoro će proslaviti 60. rođendan, no izgledom uspješno prkosi godinama.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

Tako se ovog ljeta okušala i kao model za kupaće kostime koje je i dizajnirala u suradnji s brendom Andie Swim, a obožavatelji se nisu mogli prestati čuditi njezinoj besprijekornoj figuru.

Sada je na svojem profilu na Instagramu podijelila još jedan niz fotografija na kojima reklamira badiće i ponovno sve raspametila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

"Kako možeš izgledati još bolje nego prije 20 godina?", "Još si seksi", "Prezgodna žena"; "Boginja", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Donedavno je glavna tema bilo njezino lice koje je uništila zahvatima i botoksom, no čini se da je Demi pronašla način da skrene pažnju na dijelove svojeg tijela kojima se najviše ponosi.

Glumica je nedavno potvrdila i vijest da je posljednjih nekoliko mjeseci u vezi sa slavnim chefom Švicarcem Danielom Hummom.

Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa, s kojim je dobila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Nekad i sad Naša glumica danas izgleda kao vršnjakinja svojeg 9 godina mlađeg muža, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte kako je Maju Šuput za rođendan iznenadio suprug Nenad, obradovao je i Blooma: "Malo je reći da je bio atrakcija!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene