"Kao da imaš 27 godina"

Fotkama u badiću bacila je u drugi plan nedavne ružne komentare na račun izgleda, opet je sve oborila s nogu!

Demi Moore Demi Moore Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore i Daniel Humm +0 Demi Moore i Daniel Humm - 2 Galerija

Demi Moore objavila je na Instagramu fotografije u badićima koje je sama kreirala, čime se i sama pohvalila.

Holivudska glumica Demi Moore na Instagramu je podijelila fotografije snimljene u sklopu nove kampanje za kupaće kostime jednog brenda, a njima je ponovno oduzela dah svojim obožavateljima, koji joj se dive.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

Svoju vitku figuru 59-godišnja Demi pokazala je na fotografijama na kojima pozira u badićima iz najnovije kolekcije, u čijem je dizajniranju i sama sudjelovala, čime se pohvalila.

"Stvaranje ovih komada bilo je tako zabavno i nadam se da ćete ih voljeti onoliko koliko smo ih mi voljeli izrađivati", napisala je Demi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

"Jako si slatka", "Goriš", "Predivna si", "Jako mi se sviđa", "Mogu li ja dobiti malo tvoje čarolije koju koristiš", "Apsolutno fantastična", "Voljela bih izgledati kao ti", "Izgledaš sjajno, ali to nije ništa novo", "Moja vječita muza", "I dalje si prekrasna", "Jako si seksi", "Izgledaš kao da imaš 27 godina", poručili su joj u komentarima.

Time je u drugi plan bacila nimalo lijepe komentare na račun prekomjernih korekcija lica i estetskih operacija, zbog kojih joj nije bilo lako ni nasmiješiti se. Iako ona o zahvatima ne priča, nagađa se kako je pretjerala s filerima i botoksom, a sve je rezultiralo novim i izobličenim oblikom lica i postalo ju je sve teže prepoznati.

Demi je nedavno potvrdila vijest da je posljednjih nekoliko mjeseci u vezi sa slavnim chefom Švicarcem Danielom Hummom, i to na Instagramu, na kojem je objavila njihove zajedničke fotografije koje su nastale na ovogodišnjem French Openu i ulicama Pariza.

Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa, s kojim je dobila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene