Blista!

Sredila se za izlazak s novim dečkom i nabacila ultra-kratku haljinu, a u izolaciji se nije skidala iz badića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Lovato snimljena je nakon karantene u noćnom izlasku s Maxom Ehrichom.

Američka pjevačica Demi Lovato uživa u novoj ljubavi s dečkom i glumcem Maxom Ehrichom, s kojom je provodila i vrijeme u karanteni, a par je sada odlučio iskoristiti popuštanje mjera u SAD-u i otputiti se u noćni izlazak.

Pogledaj i ovo showbuzz najljepše razdoblje Zaručila se nakon samo 4 mjeseca veze, konačno pronašla sreću nakon susreta sa smrću

Demi je vrijeme u izolaciji provodila uglavnom u kupaćim kostimima i bez šminke na licu pa ju već duže vrijeme nismo ovako sređenu vidjeli. U ultra-kratkoj haljini preko koje je odjenula crni ogrtač, plijenila je pažnju prolaznika, iako je imala i zaštitnu masku licu s kojom je nije lako odmah prepoznati.

"Sada provodim dane u kupaćem kostimu bez šminke s nekim tko me prihvaća i cijene zbog onog što jesam, s manama i svime. Volim te, Max", bila je napisala uz fotografiju na Instagramu na kojoj je pozirila kako uživaju u svojoj luksuznoj vili.

Ni Demi ni Max ne skrivaju koliko su zaljubljeni, a ona često dijeli zajedničke fotografije i snimke. Obožavatelji su presretni zbog pjevačice jer je posljednjih godina imala teška razdoblja u životu, pogotovo nakon duge i teške borbe s ovisnošću o drogama i poremećajem u prehrani od posljedica kojih je umalo preminula 2018. godine kada se bila predozirala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene