Prekid nakon 6 mjeseci

Zaručili se nakon 4 mjeseca veze, ali sada su im presudile poruke koje je on slao njezinoj bivšoj prijateljici?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Lovato i Max Ehrich raskinuli su zaruke i prekinuli vezu nakon šest mjeseci.

Pjevačica Demi Lovato raskinula je zaruke s glumcem Maxom Ehrichom nakon što su zajedno proveli tek šest mjeseci. Vijest da su se zaručili objavili su u srpnju, nakon samo četiri mjeseca veze, a čini se da su im presudile glasine kako je 29-godišnji Max slao poruke Deminoj bivšoj prijateljici Seleni Gomez još 2015. godine i uspoređivao ih.

Pogledaj i ovo showbuzz Blista! Sredila se za izlazak s novim dečkom i nabacila ultra-kratku haljinu, a u izolaciji se nije skidala iz badića

"Bila je to teška odluka, ali Demi i Max odlučili su krenuti svatko svojim putem i usredotočiti se na svoje karijere. Poštuju i vole jedno drugo i uvijek će cijeniti vrijeme koje su proveli zajedno", izjavio je njima blizak izvor za People.

Nekoliko sati nakon što se pročulo da su raskinuli zaruke, Demi je na Instagramu podijelila video u kojem više ne nosi zaručnički prsten. U kratkim isječcima pozirala je ispred ogledala, a u jednom je trenutku zumirala natpis na majici na kojem piše "psi su više od ljudi".

Demi i Max svoju su romansu započeli u ožujku ove godine, neposredno prije početka pandemije koronavirusa, tijekom koje su zajedno proveli i vrijeme u karanteni. Svoju su ljubav često pokazivali na društvenim mrežama, dijeleći zajedničke fotografije i videa. No sve je krenulo nizbrdo kada su na objavljene snimke zaslona na kojima se Max u prošlosti izruguje Demi i uspoređuje ju sa Selenom, za koju je navodno napisao da je ljepša i da pjeva ljepše od nje.

"Hahahaha, Selena Gomez i Demi slatke su zajedno, ali ako mislite da je Demi zgodnija... Varate se", pisao je navodno Max te 2015. godine.

Demi je nakon toga tvrdila kako je sve lažirano i da bi se ljudi trebali baviti pametnijim stvarima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maluma (Foto: Getty Images) Celebrity Vruće scene s kolumbijskom zvijezdom i njezino isklesano tijelo u 52. godini sve su ostavili bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene