I Šimu je spomenuo!

Prizor za zlatnu medalju: Lovren pokazao isklesano tijelo i emotivnu tetovažu na rebrima posvećenu obitelji

Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Lovren (Foto: Instagram) Lovren (Foto: Instagram) +0 Dejan Lovren (Foto: Instagram) Galerija

Nakon Svjetskog prvenstva s kojeg su se vratili kao viceprvaci naši Vatreni krenuli su na zaslužene godišnje odmore.

Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji s kojeg su se vratili kao viceprvaci naši Vatreni krenuli su na zaslužene godišnje odmore.

Pogledaj i ovo Lepa Brena poznato je i koliko je koštala Pogledajte kako izgleda unutrašnjost jahte Lepe Brene, ovakav luksuz ne viđa se svaki dan: "To je lijep mali brod od oko 30 metara..."

Većina njih jedva je dočekala da se vrati u zagrljaj svojih boljih polovica i djece, a među prvima na odmor je krenuo i jedan od naših najzgodnijih nogometaša, 29-godišnji Dejan Lovren.

Dejan je unajmio luksuznu jahtu na kojoj plovi po hrvatskoj obali, a društvo mu pravi i poznati glumac Enis Bešlagić.

No sve je ostalo u sjeni posljednje fotografije koju je Dejan objavio na svom profilu na Instagramu, a u kojoj će pripadnice ljepšeg i nježnijeg spola itekako uživati.

Na njoj nogometaš gleda kroz dalekozor i priziva svog suigrača Šimu Vrsaljka, dok će žene prizivati Dejana da češće objavljuju golišave fotografije kojima će dobiti još bolji uvid u njegovo isklesano tijelo te brojne tetovaže kojima ga je ukrasio.

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

"Ne biraš svoju obitelj, oni su poklon od Boga, kao i ti njihov", piše na Dejanovim rebrima, dok ispod srca stoje imena njegove supruge Anite i kćeri Elene.

Par koji se vjenčao 2012. godine ima i sinčića Josipa.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene