Iskoristili svoje adute

Vatreni nastup o kojem se i danas priča: ''Mi smo tu da napravimo show, a to što to žiri nije prepoznao...''

Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Galerija

Davor Garić i Valentina Walme nastupili su kao šećer na kraju prve emisije ''Plesa sa zvijezdama'', a za to su odabrali vatrenu rumbu.

Davor Garić i Valentina Walme zadnji su par koji je izašao na pozornicu prve emisije ''Plesa sa zvijezdama'', a za taj nastup odabrali su rumbu.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Došao je kraj Davor i Valentina oglasili se nakon ispadanja iz showa: ''Ekipa, ispali smo, ali bio je užitak sudjelovati''

Iako im je žiri za vatrenu izvedbu dodijelio samo 18 bodova, njih dvoje su svojim nastupom bili prezadovoljni.

''Ja sam stvarno zadovoljna, žiri je tu da stručno sudi sve kako je, a mi smo tu da napravimo show. Mi smo se u ovoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' odlučili maksimalno zabavljati i iskoristiti naše adute, a sad to što to žiri nije prepoznao, imaju sad tjedan dana da prepoznaju'', našalili su se Davor i Valentina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Impresivni plesni elementi! 🙂 Svaka čast! #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

No Davor je priznao da tako niske ocjene ipak nisu očekivali, ali kako su zaključili, zato postoji druga emisija da to opravdaju.

''Mi ćemo do sljedeće emisije sve ove njihove komentare jako podrobno proučiti i primijeniti na našoj sljedećoj koreografiji, ima da pršti od koraka, plesa, tehnike, ali ne bi mi bili mi da ne ubacimo bar tri show elementa'', složili su se Davor i Valentina.

A što se tiče moguće golotinje u sljedećoj emisiji, poručili su da se show svakako treba gledati i u nedjelju.

''Sljedeći tjedan idu hlače dolje kako je Almira tražila, pa možda umjesto petice, drugi put dobijem šesticu'', našalio se Davor.

A žiri je i više nego uživao u komentiranju njihovog nastupa tijekom kojeg je Davor skinuo košulju i pokazao isklesano tijelo. 

''Za sljedeći puta možeš skinuti hlače. Bili ste sjajni, zanimljivo, efektno, ali moram dati neku kritiku - baš i nije bilo puno plesnih koraka'', bio je šaljivi komentar članice stručnog žirija Almire Osmanović.

''Jesmo li na Novoj TV ili smo se prebacili na neke druge kanale. Davore, imam jednu molbu - nemoj više bildati mišiće', nadovezao se Nicolas na Almiru.

Dinko je zaključio da su Davor i Valentina osvojili glavnu nagradu za večeras, a evo i Tamarinog komentara na njihovu izvedbu.

''Kad dvoje ljudi izgleda ovako kako njih dvoje izgleda, onda radimo show. Hrvati vježbajte'', poručila je Tamara.

A zbog manjka plesnih koraka, žiri im je dodijelio samo 18 bodova.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook,Instagram, YouTube.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Emocionalna reakcija Josipe Pavičić Bernardini (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Emocionalna reakcija Josipe Pavičić Bernardini (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) +1 Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Celebrity Josipa nam je otkrila zbog čega je komentare žirija slušala u suzama: ''Mislila sam da neću moći nastupati''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene