Ostaju bliski

Davor i Valentina nakon ispadanja iz Plesa sa zvijezdama: "Žao nam je što žiri nije primijetio stvari koje su nas činile posebnima"

Davor Garić i Valentina Walme nakon ispadanja iz Plesa sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Davor Garić i Valentina Walme nakon ispadanja iz Plesa sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama: Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Davor Garić i Valentina Walme nakon ispadanja iz Plesa sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Davor Garić i Valentina Walme nakon ispadanja iz Plesa sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Davor Garić i Valentina Walme komentiraju svoj nastup (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) +0 Davor Garić i Valentina Walme komentiraju svoj nastup (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Galerija

Peta emisija showa "Ples sa zvijezdama" bila je ujedno i posljednja za Davora Garića i Valentinu Walme.

Davor Garić i Valentina Walme pet su emisija proveli u showu "Ples sa zvijezdama", ali njihovoj plesnoj avanturi, nažalost, došao je kraj.

Pogledaj i ovo Mario Ožbolt, Albina Divne su! Albina objavila fotku s prezgodnim kolegicama, da ne bi bilo zabune pojasnila i o čemu se radi: "Ovo nije izlog vjenčanica!"

Drugim riječima, peta emisija showa "Ples sa zvijezdama" bila je ujedno i posljednja za ovaj dinamični i simpatični duo koji nas je osvojio na prvu.

"Zahvalit ćemo apsolutno svima koji nas podržavali i glasali za nas. Biti dio ove produkcije nešto je za pamćenje, hvala svima na prekrasnom iskustvu", bio je kratak Davor odmah nakon što su saznali da je njihova plesna avantura završila, a oglasili su se i nakon što su se dojmovi slegli.

"Ekipa, ispali smo, ali bio je užitak sudjelovati", rekli su Davor i Valentina, a Davor je usput zahvalio mladoj i talentiranoj ljepotici što ga je naučila plesati. Duo smo ugostili i u našem studiju kako bi im postavili još nekoliko zanimljivih pitanja oko sudjelovanja u showu, a doznali smo dosta toga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Za početak, saznali smo kako nimalo ne žale zbog sudjelovanju u plesnom spektaklu Nove TV, jer su oboje stekli nova prijateljstva te iskustva. Ipak, žao im je što su otplesali samo jedan standarni ples te što neće plesati u finalu. Priznali su nam i da su se jako zbližili tijekom svakodnevnih treninga, probi i nastupa te kako će zasigurno ostati dobri prijatelji.

"Mi smo isti, jednako smo ludi po pitanju akrobacija i vizualno si pašemo. Mi bi bili jako dobar par, ali nismo stigli o tome razmišljati", otkrivaju nam kroz smijeh.

Kompliment koji posebno pamte od strane žirija jest onaj da se kod Davora vidi itekakav napredak. "Davor nije isti plesač iz prve i pete emisije", a s tom se tvrdnjom složila i njegova mentorica. Ipak, imali su i jednu malu opasku za Almiru, Tamaru, Nicolasa i Dinka.

"Hvala na svim komentarima, iako se ponekad nisam slagala s tim", bila je kratka Valentina. "Žiri je jednako subjektivan ili objektivan kao publika i to je tako. I oni su samo ljudi te se ne mogu oduprijeti tome da nekome zažmire na neke loše stvari, a nekome vide samo loše stvari. Žiri je tamo da najbolje radi svoj posao, a na nama jest da kažemo hvala", poručuje Davor, no Valentina je imala još nešto za dodati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

"Ja bih voljela da su samo pohvalili te akrobacije i podrške koje su vrlo zahtjevne, a kod Davora su izgledale lake i kao da svatko to može, a ne može. I super je što je Davoru to prirodno, ali to nije prirodno."

"Žao mi je malo što nisu primijetili te stvari koje su nas činile posebnima među parovima i oko čega smo se zaista trudili. To nije bila u pitanju samo moja snaga, nego i Tinina vrsnost kao plesačice koja zna kako skočit i doskočit. Ipak, publika je primijetila akrobacije koja nas je po tom pitanju hvalila na sva zvona i za to im puno hvala", zaključio je Davor.

Što su nam još otkrili, pogledajte u video intervjuu ovog simpatičnog para.

Šestu epizodu showa "Ples sa zvijezdama" gledamo u nedjelju, 21. travnja 2019. godine u 20.15 sati na Novoj TV.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) +4 Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Celebrity Ekskluzivne fotografije: Zaljubljena Salma Hayek sa suprugom u tajnosti posjetila Brijune

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene