Hrvatska ju očarala

Ekskluzivne fotografije: Zaljubljena Salma Hayek sa suprugom u tajnosti posjetila Brijune

Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Privatne fotografije 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek (Foto: Profimedia) +0 Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Galerija

Salma Hayek stigla je u Hrvatsku zbog snimanja drugog nastavka filma "The Hitman’s Bodyguard".

Meksička glumica Salma Hayek posljednjih se tjedana upoznaje s ljepotama hrvatske obale.

Pogledaj i ovo Salma Hayek Zna kako se to radi Pripijena haljina Salme Hayek jedva je obuzdala njen raskošni dekolte, lijepo se pobrinula da sve oči budu uprte u nju!

52-godišnja glumica stigla je u Hrvatsku, točnije u prekrasni Rovinj, zbog snimanja drugog nastavka filma "The Hitman’s Bodyguard" u kojem glavne uloge imaju i Samuel L. Jackson te Ryan Reynolds.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Holivudski trio danima je hvalio ljepote Rovinja na svojim društvenim mrežama na kojima ih slijede milijuni obožavatelja, a zatim se set preselio u Trst. Šuška se i kako mnogobrojna filmska ekipa te njegove glavne face 1. svibnja stižu u Zagreb gdje bi akcijske scene kojima ovaj film obiluje trebala snimati na području muzeja Mimare te školskog igrališta u Klaićevoj ulici.

Ipak, Salma je iskoristila stanku od snimanja u susjednoj Italiji kako bi se vratila u Hrvatsku te privatno posjetila Nacionalni park Brijuni koji je svjetski poznat.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Tamo je stigla u društvu supruga, francuskog milijardera Françoisa-Henrija Pinaulta, a kako smo ekskluzivno doznali, par se vozio u Titovom Cadillacu, ručao domaće delicije, a zatim detaljno razgledao Brijune.

Podsjetimo, ljubav glumice i vlasnika uspješne kompanije Kering, koja ispod sebe ima luksuzne modne kuće kao što su Gucci, Alexander McQueen, Balenciaga, Saint Laurent Paris i Brioni, traje od davne 2006. godine. Romantično vjenčanje prvo je održano na Valentinovo 2009. godine u Parizu, a zatim i u Veneciji.

No, u njihovom odnosu nisu baš uvijek cvjetale ruže i to zbog bivšeg top-modela Linde Evangeliste koja je u listopadu 2006. godine rodila njegovog sina Augustina Jamesa. Naime, Pinault je imao kratku avanturu sa slavnom ljepoticom, a 3 mjeseca nakon što ju je prekinuo, počeo se viđati sa Salmom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Iako je milijarder u početku opovrgavao da je otac dječaka, na kraju se ipak nagodio s Lindom, a Salma nikada nije željela komentirati napise i slučaj, iako je ubrzo nakon što je priča ugledala svjetlo dana ostavila poduzetnika. I on sam je kasnije priznao kako je znao da je otac djeteta, ali i da je od bivše partnerice tražio da pobaci. Navodno ga je na plaćanje alimentacije i priznavanje sina nagovorila upravo Salma, što su bili jedni od uvjeta da mu se vrati.

Godinu dana nakon skandala Salma je rodila njihovu kćer Valentinu Palomu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista) on

Četiri godine stariji Pinault ima i 17-godišnju kćer Mathildu te 20-godišnjeg sina Francoisa, a njih je dobio u prvom braku sa suprugom Dorothée Lepère, s kojom je bio od 1996. do 2004. godine. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Getty Images) +5 Charlize Theron, Sean Penn (Foto: Profimedia) Celebrity Glumica bez sreće u ljubavi priznala ono o čemu se šuška već godinama: "Moj sin je djevojčica"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene