Ima li razloga za brigu?

Nogometaš koji je već jednom prevario suprugu sve se češće druži s bivšim top-modelom

David Beckham i Helena Christensen (Foto: Instagram) David Beckham i Helena Christensen (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Helena Christensen (Foto: Instagram) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Helena Christensen (Foto: GERARD JULIEN / AFP) Helena Christensen (Foto: PIERRE GUILLAUD / AFP) Helena Christensen i Norman Reedus (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 David Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

David Beckham već je jednom prevario suprugu Victoriu s bivšom asistenticom Rebeccom Loos.

Prema pisanju britanskih medija, Davidova supruga Victoria Beckham je na sto muka.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

David Beckham već je jednom prevario suprugu Victoriu s bivšom asistenticom Rebeccom Loos, no ona mu je oprostila skandal u ime svih zajedničkih godina te četvero djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Umirovljeni nogometaš otad se smirio, no u posljednje vrijeme ponovno je privukao pozornost javnosti zbog sve češćeg druženja s bivšim top-modelom Helenom Christensen, što je navodno počelo jako zabrinjavati njegovu suprugu, bivšu članicu nekad planetarno popularne ženske grupe Spice Girls te cijenjenu modnu dizajnericu.

Helena je još u prosincu 2018. godine na Instagramu objavila selfie s nogometašem, što se Victoriji posebno nije svidjelo. David i Helena kliknuli su tijekom prvog upoznavanja, a otad se sve češće druže.

Dizajnericu je navodno zasmetalo i Davidovo nedavno druženje s 22-godišnjom manekenkom Bellom Hadid na jednoj privatnoj zabavi u Miamiju, no s njom nije nastavio komunikaciju, što nije slučaj s Helen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

"Victoria je nervozna i zabrinuta zbog Davidovih prijateljstava sa slavnim ženama, smetaju joj. Naravno, tu ima i doza ljubomore, jer joj smeta da neka druga žena provodi vrijeme uz njega, a ne ona", otkrio je izvor blizak paru za britanske medije.

S druge strane, David je nedavno viđen u Los Angelesu na jednoj košarkaškoj utakmici na kojoj je čitavo vrijeme skretao pogled s golišavih navijačica.

Ima li Victoria doista razloga za ljubomoru ili ne, ne znamo, no činjenica jest kako mediji pokušavaju rastaviti ovaj par već godinama. 

Helena Christensen bila je jedan od najuspješnijih top-modela 90-ih godina prošlog stoljeća, a iza sebe ima tri propala braka. S drugim suprugom, glumcem Normanom Reedusom dobila je sina, a bivši par je i danas u odličnim odnosima. Norman je u braku s glumicom Diane Kruger s kojom je prije nekoliko mjeseci dobio kćer.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju LaToya Jackson (Foto: AFP) LaToya Jackson (Foto: AFP) LaToya Jackson (Foto: AFP) Joe Jackson, Michael Jackson (Foto: Getty Images) +3 Michael Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity LaToya Jackson još 1993. godine je stala na stranu zlostavljane djece, a ne brata Michaela

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: AFP) +2 Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Celebrity Skratila kosu: Ovako je Lopez izgledala donedavno, a sad je pokazala frizuru s kakvom je nismo navikli vidjeti

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Instagram) Conor McGregor (Foto: Instagram) +8 Conor McGregor (Foto: Profimedia) Celebrity Muškarac koji ruši sva pravila: On je ovisnik o tetovažama i skandalima, ali i brižan otac koji ne da na svoju obitelj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene