U Londonu

Beckham ozlijeđen u prometnoj nesreći

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivši nogometaš David Beckham sudjelovao je u nesreći nakon što se vraćao s Arsenalovog terena gdje terena na kojem trenira njegov sin.

David Beckham doživio je sudar u svojem Audiju nakon što je pokupio sina Brooklyna s nogometnog trenina, piše Daily Telegraph. Prometnoj je svjedočio Arsenalov junior Archie David koji je i otkrio da je Beckham ozlijeđen ali na sreću nije ništa ozbiljno. 'Upravo sam vidio Davida Beckhama, čini se da je imao prometnu i ozlijedio rame', napisao je mladi nogometaš na Twitteru. 

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

Doznajte zašto djeca poznatih roditelja osvajaju modne piste

'Bili su potreseni nakon nesreće, bio je to popriličan udarac ali svi su izašli neozljeđeni. Na svu sreću otvorili su se zračni jastuci', otkriva pak bliski izvor. Inače, Brooklyn je potpisao kratkoročni ugovor s Arsenalom ovog mjeseca. I njegova braća Romeo i Cruz očito su isto naslijedili očeve nogometne gene jer igraju za juniorske sastave Arsenala.

Beckhamovi se još nisu oglasili nakon nesreće.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene