Što će Victoria reći?

Glumica sve objavila na Instagramu i iznenadila fanove: Slavni oženjeni nogometaš "uhvaćen" s drugom ženom u jacuzziju

David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Courteney Cox (Foto: Profimedia) Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Courteney Cox (Foto: AFP) Galerija

Glumica Courteney Cox na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj uživa u jacuzziju s Davidom Beckhamom.

Holivudska glumica Courteney Cox iznenadila je pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj sjedi u jacuzziju sa Davidom Beckhamom i očekivano, zapalila internet. Iako su mnogi odmah zastali od iznenađenje i pomislili kako je na pomolu objava nove, vrlo neočekivane ljubavne veze, glumica je objavila još jednu fotografiju na kojoj se vidi kako s njima u jacuzziju sjede još i Jesse Tyler Ferguson i Eric Stonestreet iz "Moderne obitelji".

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Tako je postalo jasno da su 44-godišnji bivši nogometaš i 55-godišnja zvijezda serije "Prijatelji" na setu s ostatkom ekipe "Moderne obitelji", čiji je Beckham veliki fan.

Beckham je kasnije objavio fotografiju na kojoj zajedno čitaju scenarij za svoje cameo uloge.

"Upoznao sam novu PRIJATELJICU na poslu", našalio se.

Da njegova supruga Victoria nema nikakvih problema s tim svjedoči njen komentar: "Ne mogu dočekati. Puse."

Inače, David je Victoriu u prošlosti varao s mnogim ljepoticama, pa ne čudi stoga što su neki na prvu pomislili kako se radi o još jednoj nogometaševoj aferi. Najpoznatija Davidova prevara, koja ga je skoro koštala braka s Victorijom, započela je 2004. u madridskom noćnom klubu s Rebeccom Loos, koja mu je kasnije postala i asistentica. Paparazzi su uskoro ulovili ljubavnike kako se druže na vrlo prisan način no konkretnih dokaza nije bilo, a David je sve poricao. Ipak, jedne je večeri prevršio svaku mjeru i pred očima javnosti s Rebeccom otišao u taksi i odvezao se u noć. Victorija je poludjela, napisala pjesmu o prevari, a David je na kraju ipak shvatio da mu je supruga važnija pa je napustio Rebeccu.

Međutim, s tom aferom nisu završili i Davidovi preljubi. Manekenka Sarah Marbeck javno je rekla da je s Davidom dvije godine imala aferu. To je bilo prije Rebbece, ali je David to dobro krio od javnosti, sve dok ona nije progovorila.

Nije ni to bilo sve. 2002. David je završio pod plahtama s kćerkom danskog vikara Celine Laurie koja je kasnije tvrdila da su samo jednu noć proveli skupa. Godinu dana kasnije zavela ga je španjolska manekenka Ester Canadas, a 2009. Mađarica Mariann Fogarasy. 

Ipak, njegova Victoria sve muje oprostila, a danas se čine sretniji no ikad prije. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too hot in the hot tub! #modernfamily

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Wanda Nara (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) +9 Wanda Icardi (Foto: Instagram) Celebrity Serijski je zavodila nogometaše, a sada je zbog nje u jednu sudsku tužbu upleten i naš Brozović

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene