super joj ide!

Omiljena glumica iz hit-serije "Kumovi" otkrila svoju novu strast te pokazala tko je posebno podržava u tome: "Oduševljen je"

Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz - 3 Daria Lorenci Flatz - 4 Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 2 In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 3 In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 4 In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 5 +19 In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 6 Galerija

Daria Lorenci Flatz objavila je na Instagramu niz objava iz plesne dvorane te tako pokazala da ni nakon showa ''Ples sa zvijezdama'' nije odustala od njega!

Glumica iz popularne serije "Kumovi" čija nam nova sezona uskoro kuca na vrata, Daria Loreci Flatzpokazala je pratiteljima koja je njezina nova zanimacija u životu.

Dariu smo ove godine imali priliku osim u seriji gledati i u showu "Ples sa zvijezdama" gdje je dogurala do samog završetka s partnerom Ivanom Jarnecom.

Na društvenim mrežama otkrila je koliko je zavoljela ples te da je to njezina nova strast koja ju ispunjava.

Prvo je u plesnoj dvorani pozirala sa svojim sinom Makom Flatzom koji se profesionalno bavi plesom, a u jednoj od emisija se čak pridružio Dariji i Ivanu.  Zatim je pokazala koje su sve plesove otplesali, a na jednom im se pridružila i Makova plesna partnerica.

Započeli su s rumbom pa su zaplesali cha cha cha, a onda su se prebacili na jive.

Za kraj je Daria pokazala kako se razgibava nakon dinamičnog treninga kako nebi uslijedila upala mišića.

"Hvala vam što ste me primili i učili", dodala je.

Daria je nedavno ekskluzivno pred kamerama IN magazina otkrila detalje plastične operacije kojoj se podvrgnula ovih dana. Odlučila se na takozvanu blefaroplastiku, uklanjanje podočnjaka i podizanje kapaka uz lagani facelift. 

"Uvijek sam imala taj neki umoran izgled u predjelu očiju, malo onako spuštene kapke gornje i uvijek su mi se podočnjaci jako vidjeli, tako da ako se ja ne smijem... Ali srećom ja se jako često smijem, onda su ljudi govorili ''pa što, mi nismo ništa primijetili''.... Ali kad bih bila neutralna ili ozbiljna, uvijek bih izgledala kao da sam tužna, bolesna ili umorna... I baš taj predio očiju je odavao taj dojam", objasnila je Daria razloge podvrgavanja ovom zahvatu. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene