voli isticati obline!

Srpskoj folk-zvijezdi topić je jedva obuzdao raskošno poprsje, a outfit je začinila crvenim modnim detaljima!

Dara Bubamara Dara Bubamara Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara Dara Bubamara - 8 Dara Bubamara - 7 Dara Bubamara - 6 Dara Bubamara - 5 Dara Bubamara - 4 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 1 +19 Dara Bubamara - 4 Galerija

Dara Bubamara nastupila je na reprizi dočeka Nove godine u Beogradu, gdje se pojavila u još jednom svom atraktivnom izdanju.

Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica Dara Bubamara nastupila je na reprizi dočeka Nove godine na jednoj beogradskoj splavi.

Pogledaj i ovo Dara Bubamara razlika je očita Poznata folkerica pohvalila se nevjerojatnom transformacijom u samo mjesec dana, no stvarnost je ipak drugačija od Instagrama!

46-godišnja Dara na pozornici se pojavila u bijelom topiću koji je jedva obuzdao njezin bujni dekolte, crvenim uskim hlačama, a sve je začinila i kožnim rukavicama.

Dara inače rado u prvi plan stavlja svoje bujne grudi i ženstvenu figuru, no nekima smeta što na društvenim mrežama koristi fotošop te smatraju da u stvarnosti izgleda potpuno drugačije. Dokaz tome su i fotografije koje završe u medijima, ali i na internetu s njezinih koncerata koje su realne, a ne obrađene u programima za uljepšavanje. Na tim fotkama vidi se da su njezino lice i linija sasvim drugačiji.

"Dvije osobe", "Bože, što je ovo?", "OMG, jesi li to ti?", "Sasvim druga osoba", "Strašno", pisali su joj između ostalog obožavatelji.

Folk-pjevačica jednom je prilikom izjavila da je u djetinjstvu jela kruh i mast, a danas ističe da ima milijun eura u banci, nekretninama i automobilima. Za Blic je rekla kako tijekom školovanja otac Zoran i majka Milica nisu imali ni da joj daju džeparac.

U školi nikada nije bila najljepša djevojčica, no uvijek je bila u centru pažnje.

"Dečki su me uvijek voljeli zbog karizme i energije. Već sam u vrtiću imala simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode, no nisam patila, uvijek mi je bilo zanimljivo", izjavila je folk-zvijezda.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 5 +26 Lepa Brena - 4 Celebrity Lepa Brena s dekolteom do pupka plijenila pažnju na reprizi dočeka u Beogradu, pobrinula se da bude primijećena!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene