Bosonoga i sretna!

Danijela Martinović u nikad opuštenijem izdanju zasjenila prekrasan prizor, a čini se i da je prebrodila neugodno iskustvo

Danijela Martinović Danijela Martinović Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović +4 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović objavila je fotografiju na kojoj pozira na svojoj terasi bosonoga i u opuštenom kućnom izdanju, a iza nje se vidi duga.

Pjevačica Danijela Martinović oduševila je obožavatelje svojom novom fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 4 ljubav cvjeta! Danijela Martinović otkrila nam je kako zamišlja svoje vjenčanje s partnerom Josipom: ''Interesantno pitanje, kako ti mene dovedeš...''

Bosonoga i u opuštenom kućnom izdanju pozirala je na svojoj terasi te je uspjela zasjeniti i dugu koja se vidi u pozadini, a uz fotku je citirala francuskog autora Andrea Gidea

"Preda mnom... ah... neka se svaka stvar prelijeva duginim bojama", napisala je Danijela, a uslijedila je lavina komplimenata na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"Najljepša i najkarizmatičnija plavuša u cijeloj bivšoj Jugoslaviji", "Prekrasna", "Wow, koja fotka", "Slatkica", pisali su joj obožavatelji.

Ako je suditi prema osmijehu na njezinim licu, čini se da je prebrodila i neugodno iskustvo koje je nedavno doživjela. Naime, Danijela je ranije ovog tjedna otkrila da se našla na meti prevaranata koji su na Instagramu otvorili lažan profil s njezinim imenom te je upozorila pratitelje da ne nasjedaju na to.

Isto se nedavno dogodilo i Tončiju Huljiću, koji je inače i svekar Danijeline bivše ljubavi Petra Graše.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +10 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Naša glumica nakon vjenčanja objavila fotografiju s mužem i kumovima: "Katolkinja, pravoslavac, musliman i ateistkinja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene