Presretna je!

Danijela Martinović otkrila kako je njena majka reagirala na lijepu vijest: ''Je l' stvarno?''

Danijela Martinović Danijela Martinović Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 +5 Danijela Martinović - 4 Galerija

Naša pjevačica Danijela Martinović nakon dugo će godina zapjevati na Splitskom festivalu, a uzbuđenje oko nastupa uopće ne skriva.

Danijela Martinović nastupit će na Splitskom festivalu nakon dugo godina, a na festivalu će otpjevati svoju novu pjesmu ''Fortunata''.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović ne krije oduševljenje Danijela Martinović o novoj važnoj osobi u svojem životu: "Odmah sam znala da se dogodilo nešto posebno"

Uzbuđenje o nastupu na festivalu uopće ne skriva, a splitske Prokurative za nju imaju posebno značenje.

''Prokurative meni znače nešto posebno jer sam tu započela karijeru. Sva neka sjećanja i osjećaji se sažmu u jednu točku i kad stanem pred taj mikrofon imam osjećaj da mi se cijeli život izvrti kao na filmu'', rekla je Danijela u showu ''Dobar dan, Dalmacijo''. 

Pjesmu s kojom će nastupiti na festivalu za nju je napisala kolegica Lea Deklava, a Danijela o njoj ima samo riječi hvale.

''Prošle godine, dok sam bila na odmoru na jednom svjetioniku, Lea Dekleva mi je poslala pjesmu samo odsviranu uz klavir i kad sam je čula znala sam da se dogodila neka čarolija, odmah sam znala da s njom trebam otići isključivo na Splitski festival. Dakle, ova pjesma uporno i strpljivo čeka godinu dana jer nismo htjeli da izađe nigdje drugdje. Njeno posebno i prirodno stanište je Splitski festival'', kazala je Danijela za ''Dobar dan, Dalmacijo''.

Danijela je otkrila i anegdotu kako je reagirala njena majka kad joj je pjevačica obznanila da će ove godine pjevati na Splitskom festivalu.

''Kad sam rekla sestri Izabeli prije dva-tri mjeseca da imam jednu pjesmu i da ću ići ove godine na Splitski festival, ona je bila presretna. Došla je kući i rekla to mami i onda ju je mama onako zabrinuto pogledala i rekla: ''Jel' stvarno? Što ti misliš, hoće li nju primiti na festival?'' Ja sam se smijala pola sata i onda sam Tomislavu Mrduljašu rekla: ''Tomo, prva stvar, idem mami reć' da si me primio na festival''.

Danijela Martinović očarala je sve svojim modnim odabirom za svečanu dodjelu nagrada Story Hall of Fame.

Za tu prigodu odabrala je raskošnu dugu žutu haljinu s dubokim dekolteom koja joj je pristajala kao salivena, a svi su bili oduševljeni njenim modnim odabirom.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vitomira Lončar - 8 Vitomira Lončar - 3 Vitomira Lončar - 1 Vitomira Lončar - 5 +5 Vitomira Lončar - 4 Celebrity Tužan događaj u obitelji naše glumice, od majke i bake oprostile se uz emotivne opise: ''Fućkaljka oko vrata sad svira božansku glazbu...''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Vučković Severina - 2 Severina - 5 +11 Severina - 4 Celebrity Seve u mini haljini servirala raskošan dekolte, no zbog prozirnih detalja svi su gledali u drugi dio tijela, koje je dovela do savršenstva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene