15 godina od smrti

Danijela Dvornik potpuno iskreno o turbulentnom braku s pokojnim Dinom: " I da je živ, vjerojatno bi bila uz njega, jer od njega se nije moglo otići…"

Dino, Danijela i Ella Dvornik Dino, Danijela i Ella Dvornik Neja Markičević/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela i Ella Dvornik Ella i Danijela Dvornik Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 3 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 4 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Dino, Danijela i Ella Dvornik Dino i Danijela Dvornik Dino i Danijela Dvornik +17 Dino i Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik obilježla je 15. godišnjicu smrti supruga Dina Dvornika emotivnom objavom na Instagramu.

Prošlo je 15 godina otkako nas je napustio domaći kralj funka, neponovljivi Dino Dvornik.

Iza sebe je ostavio suprugu Danijelu i kći Ellu, te brojne ožalošćene obožavatelje.

Dinova udovica Danijela nije propustila obilježiti ovu tužnu godišnjicu, a pokojnom suprugu posvetila je emotivnu objavu na Instagramu, u kojoj je i ogolila svoju dušu.

"Bili smo tako mladi kad smo se upoznali i nismo imali love. Imali smo neopisivu ludost da slijedimo svoje snove, on glazbu, a ja njega i njegovu glazbu. Nitko mu nije vjerovao, nitko ga nije bodrio... osim nas nekoliko istih luđaka. I nitko od nas nije znao gdje će to otići... 'Tamo neki luđak iz Splita pravi neki funk.' Meni se sviđalo sve na njemu... njegova lucidnost, njegova odlučnost, njegova strast, njegov ritam za ples, njegova iskrenost, njegov osjećaj za ljude i njegova lakoća shvaćanja onih drugih koji ga nisu razumjeli. Bili smo zajedno nepunih 20 godina u dobru i u zlu. Gledala sam njegove uspone, ali i njegove padove, bodrila ga i vraćala mu snagu kad ni ja svoju nisam imala. I da je živ, vjerojatno bi bila uz njega jer od njega se nije moglo otići bez da se vratiš. Bio je Pelin i Med. Ali bio je neizmjerno dobar lik. 15 godina je nekako brzo prošlo, čini mi se da je njegov odlazak bio nedavno", napisala je Danijela uz fotografiju na kojoj pozira ispred Dinove velike slike s kćeri Ellom i umjetnikom Srećkom Žitnikom, koji ju je naslikao i poklonio im je 2020. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Dino Dvornik preminuo je 7. rujna 2008. u dobio od 44 godine, i to samo pet mjeseci nakon smrti njegov oca i glumačke legende Borisa Dvornika.

Njegova je prerana i tragična smrt ostavila je ožalošćenu cijelu regiju, koja je izgubila velikog glazbenika, no Dino i dalje živi kroz svoju glazbu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon +11 Lourdes Leon - 2 Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti +25 Gerard Pique, Clara Chia Marti Celebrity Prve fotografije Piquea i nove djevojke iz Hrvatske: Clara pokazala stražnjicu u tangama, a pogledajte i kako su se proveli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene