Kakve noge!

Danijela Dvornik pozirala u mini suknji: ''Kad se noge definiraju, možete nositi minjak s 55!''

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +0 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik pohvalila se izgledom svojih nogu, a sve je rezultat napornih treninga.

Danijela Dvornik često na društvenim mrežama s pratiteljima dijeli kako provodi dane, što je kod nje novo i čime se bavi. Ovoga puta se pohvalila svojom fotografijom u mini suknji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "snaga dolazi iz samopouzdanja" Fotografija Danijele Dvornik u spavaćici izazvala je žustru raspravu, evo što ona ima za reći na to: "Nakon pedesete, trebale bismo otići na zadnju policu ormara..."

Stavila je prvu fotografiju, na kojoj je dužina suknje do koljena te poručila:

"Kad se noge definiraju...", a koju minutu kasnije dodala je i drugu fotografiju, na kojoj je suknja dijagonalno odsječena: "Onda možete nositi minjak i s 55", napisala je Danijela.

Ovakve kombinacije imala je i prošle godine, kada je na TikToku podijelila video kako pleše u kratkim hlačicama. "Ono kad ti je dosta dosadnog života", napisala je uz video i dodala "baka koja pleše".

Inače, Danijelu na Instagramu prati više od 100 tisuća ljudi, a njezine objave nerijetko izazivaju reakcije i pokreću rasprave.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn i Diego Osori - 3 Lindsey Vonn i Diego Osori - 2 Lindsey Vonn i Diego Osori - 1 +0 Lindsey Vonn Celebrity Zbog otkopčanih gumbića i vrućih hlačica za jednom od najljepših sportašica svi su se okretali, dugo je nismo vidjeli u javnosti!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) +3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Celebrity Maja i Nenad slave važan dan, a objavili su i preslatke obiteljske fotke: "Bar znamo da smo napravili nešto savršeno"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene