"Plan je ipak uspio!"

Danijela Dvornik objavila popis želja star 10 godina, na popisu se našla i marihuana: "Za dišpet i gušt!"

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +0 In Magazin: Dino Dvornik - 2 Galerija

Danijela Dvornik objavila je na društvenim mrežama popis želja star deset godina i otkrila da je većinu uspjela ostvariti.

Danijela Dvornik odlučila je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijeliti popis želja star čakdeset godina i otkriti što si je ostvarila, a što ne, a jedna želja posebno je sve zaintrigirala.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "mogu si priuštiti...'' Danijela Dvornik javila se iz kreveta u spavaćici, a oni koji su fotografiju vidjeli pitaju se samo jedno!

"Plan je ipak uspio i bolje nego sam zamislila, ovo je napisano prije točno deset godina", napisala je Danijela u priči koju je objavila na Instagramu.

A evo što se tada sve našlo na njezinu popisu: "Otplatiti preostalih 10 rata kredita, prodati zemlju u Gornjem Vrapču i s tom lovom kupiti komad zemlje na Braču za uzgajanje svojeg povrća i pokušat između poma i krastavaca zasadit koje stablo marihuane (za dišpet i gušt), stan u Zagrebu malo preuredit i stavit ga u funkciju za oazu u zimskim mjesecima, uhodat biznis na otoku tako da cijelu zimu mogu stavit prst u uho, uživat i putovat koliko god je to moguće, samo su neke od stvari koje si je poželjela i glavninu ostvarila.

Danijela danas na društvenim mrežama često dijeli fotografije iz svoje kuće na Braču u kojoj uživa punim plućima, a koju je sama uredila za što dobila same pohvale.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Victoria Beckham Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham nakon vjenčanja sina - 8 +5 Victoria i David Beckham nakon vjenčanja sina - 7 Celebrity Paparazzi uhvatili Victoriju Beckham u nezgodnom trenutku, malo se previše opustila u društvu, ali se i brzo snašla!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga u Beogradu - 2 Jelena Rozga u Beogradu - 3 Jelena Rozga - 1 +1 Jelena Rozga - 4 Celebrity Rozga u utegnutoj haljini okrenula leđa kameri pa pokazala raskošnu pozadinu: "Slika govori više od tisuću riječi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene