Divota!

Damir Kedžo javio se s egzotične destinacije i objavio niz fotografija na kojima su mu mnogi pozavidjeli

Damir Kedžo - 2 Damir Kedžo - 2 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo - 2 Damir Kedžo - 3 Damir Kedžo - 1 Damir Kedžo - 4 Damir Kedžo - 5 Damir Kedžo i Giuliano In Magazin: Damir Kedžo - 8 In Magazin: Damir Kedžo - 7 In Magazin: Damir Kedžo - 6 In Magazin: Damir Kedžo - 5 +12 In Magazin: Damir Kedžo - 4 Galerija

Damir Kedžo otputovao je na Kubu, a na svom Instagram profilu podijelio je hrpu egzotičnih fotografija.

Pjevač Damir Kedžo na svom Instagram profilu otkrio je kako je nakon pandemije napokon otišao van Hrvatske, a njegova destinacija je Kuba.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Naš pjevač podijelio je niz fotografija i priča kako provodi prvi dan na odmoru, ali i video u kojem je pokazao prve plesne pokrete koje je naučio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

Ispod objave na kojoj pozira sav sretan na pješčanoj plaži, napisao je:

"Dan prvi. S aerodroma, odmah na more. Ta energija, bezbrižnost i zabava koja se ovdje osjeća posvuda je toliko zarazna. Ljudi s tobom pričaju kao da se znate sto godina. Kuba je ljubav na prvi pogled.".

Pjevačica Jelena Žnidarić, poznatija kao "Zsa Zsa" s kojom pjevač ima niz zajedničkih pjesama, ispod objave je pohvalila njegove plesne pokrete. 

A ni Kedžini pratitelji također nisu mogli ostati ravnodušni:

"Ovaj tvoj ples me tak čini sretnom", "O da Damire. Kuba je to, tko je jednom proba, zasigurno se ponovno vraća... uživaj u zamaljskome Raju.", "Guštalice, uživaj", "Svaka čast kakva energija, bome".

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner +1 Kendall Jenner Zanimljivosti Video koji je u kratkom roku postao hit: Jedva se uvukla u tijesnu haljinu, ali na ono što je uslijedilo nije računala!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +18 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete, pjevačica pokazala trbuščić, a poznato je i kada stiže prinova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene