Što kažete na ovo?

Talijan za kojim žene gube glavu pojavio se u halterima, kožnom donjem rublju i zakovicama na zanimljivom mjestu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David iz grupe Maneskin pojavio se na dodjeli nagrada MTV Europe Music Awards u svojem najgolišavijem izdanju do sad.

Za vikend je u Budimpešti održana dodjela nagrada MTV Europe Music Awards na kojoj su slavili ovogodišnji pobjednici Eurovizije, talijanska grupa Maneskin.

Pogledaj i ovo Damiano David - 12 Neprepoznatljiv je... Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

Posebnu pažnju na dodjeli privukao je frontmen benda, pjevač Damiano David, koji se pojavio u nikad oskudnijem izdanju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Måneskin (@maneskinofficial)

Talijan za kojim žene gube glavu nosio je kratku prozirnu bluzu u kojoj je otkrio trbuh, ali i više od toga, a iskombinirao ju je s kožnim gaćama sa zakovicama na zanimljivom mjestu te halterima, mrežastim čarapama i visokim čizmama. Look je upotpunio i rukavicama te upečatljivim naušnicama, a hlače je ovaj put odlučio ostaviti kod kuće.

Ostatak Maneskina također je nosio zanimljive outfite i svi su bili našminkani, no Damiano je definitivno bio najgolišaviji te je još jednom potvrdio da je najveća zvijezda u bendu.

Ovaj put je izgledao i puno zdravije i odmornije nego tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres prošlog tjedna, kada je izgledom zabrinuo obožavatelje.

Inače, bend Maneskin je nakon Europe pokorio i Ameriku gdje su nastupili kao predgrupa legendarnim The Rolling Stonesima.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolindina proslava pobjede Vatrenih postala je hit na društvenim mrežama, a na fotkama su svi primijetili jednu stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene