najjača navijačica!

Kolindina proslava pobjede Vatrenih postala je hit na društvenim mrežama, a na fotkama su svi primijetili jednu stvar!

Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH DNEVNIK.hr 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +2 Kolinda Grabar Kitarović na setu serije Dar Mar Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović proslavila je pobjedu Hrvatske nad Rusijom na koljenima i fotografije objavila na svojem Twitteru, a na njima su svi primijetili jednu stvar.

Bivša predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, uvijek je zdušno bodrila našu nogometnu reprezentaciju, pa je bila presretna kada su se pobjedom nad Rusijom uspjeli plasirati na Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Pobjedu je proslavila na koljenima, a fotografije je objavila na Twitteru te je odmah postala hit na društvenim mrežama.

"Idemo u Katar! Hvala vam, Vatreni", napisala je, a na fotkama su svi primijetili njezinu nikad vitkiju figuru.

Pratitelji su je pohvalili i za njezino navijanje, a mnogi su se pritom prisjetili i njezinih zagrljaja s reprezentativcima na kiši nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je još bila na predsjedničkoj funkciji.

"Predsjednice, nije to to bez vašeg zagrljaja", "Ma uvijek bila naša najjača navijačica", "Bravo Kolinda! Iskrena i prava ljubav prema Hrvatskoj", neki su od komentara koje je dobila.

Kolinda inače na društvenim mrežama rijetko objavljuje svoje fotografije, no nedavno je podijelila i dvije na kojima pozira sa svjetskom pop-senzacijom Duom Lipom, koju je imala priliku upoznati na dodjeli nagrada za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća u Washingtonu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene