Nije ugodno

Glazbenik koji ima pik na poznate glumice jako je zabrinut za svoj i život svoje djevojke, a sve zbog jedne žene

Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Chris Martin (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) +0 Chris Martin (Foto: Getty Images) Galerija

Radi se o 42-godišnjem glazbeniku Chrisu Martinu i 29-godišnjoj glumici Dakoti Johnson.

Par je prvi put viđen zajedno nakon problema s njezinom stalkericom.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Bez neugodnosti Bivša supruga i nova djevojka slavnog glazbenika odlično se slažu, a ova fotografija to dokazuje

Radi se o 42-godišnjem glazbeniku, frontmenu grupe Coldplay Chrisu Martinu i 29-godišnjoj glumici Dakoti Johnson, koji su viđeni u sunčanom Malibuu u šetnji sa psom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay) on

Par je viđen prvi put otkad je Chris tražio zabranu pristupa za ženu koja tvrdi kako je s Dakotom u romantičnoj vezi. Prema papirima koji su procurili u mediji, glazbenik je naveo kako je jako zabrinut za sigurnost svoje djevojke, ali i dvoje djece, 14-godišnje kćeri Apple i 12-godišnjeg sina Mosesa, koje je dobio u braku s glumicom Gwyneth Paltrow.

Stalkerica je nekoliko puta viđena na njegovu posjedu, a jednom je prilikom unutar njega ostavila paket koji je jako zabrinuo glazbenika, posebno zato što dotična već ima policijski dosje. Slučaj će stići na sud u svibnju, a zabrana ne podrazumijeva Chrisovu bivšu suprugu Gwyneth, s kojom je on ostao u bliskim odnosima.

Podsjetimo, Dakota i Chris viđaju se od 2017. godine, no vrlo su tajnoviti kada je u pitanju njihov odnos. Jedino što se zna jest kako je i Dakota u prijateljskim odnosima s Gwyneth i njezinim novim suprugom Bradom Falchukom, pa obitelj ponekad odlazi zajedno na odmore.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth i Chris upoznali su se u listopadu 2002. godine, a već 2003. izrekli su sudbonosno da. 2014. godine iznenadili su obožavatelje potvrdom razvoda, koji je finaliziran 2016. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene