Što se događa?

Gradski kuloari gore od priča: Severinu napušta još jedna bliska suradnica?

Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Promo) Galerija

Dajana Pajkić šminkala je Severinu za sve važne događaje, no navodno joj je otkazala daljnju suradnju.

Ne stišavaju se priče kako poznatoj pjevačici višegodišnji bliski suradnici otkazuju suradnje.

Pogledaj i ovo Severina Lijepo se provela Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

Riječ je o balkanskoj zvijezdi Severini koja je prvo na iznenađenje mnogih prekinula višegodišnju suradnju s menadžerom Tomicom Petrovićem, a nedavno je nakon 12 godina okončana i suradnja sa stilistom Petrom Trbovićem koji je 47-godišnjoj Splićanski pomogao da se popne na modni tron.

"Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njezin stilist čak 12 godina. U posljednje vrijeme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida suradnje došlo je tijekom planiranja turneje 'The Magic Tour'. Trebao sam raditi kostimografiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, zbog spomenutih razloga odlučio povući. Veselim se novim suradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće", otkrio je za 24 sata.

Iz Severininog benda otišao je i Henry Radanović, a šuška se kako to planira učiniti i njezina vizažistica Dajana Pajkić s kojom ju veže i blisko prijateljstvo.

Splićanka je Dajani prepuštala svo uljepšavanje za nastupe te naslovnice, a s godinama je njihov odnos iz poslovnog prešao i u privatan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli • DAJANA • (@dajanapajkic)

Dajana se nije oglašavala javno u vezi priča iz gradskih kuloara koje prenosi Večernji list. Zanimljivo, nitko od suradnika koji je napustio najuži tim poznate pjevačice nije komentirao razloge odlaska, no svi su istaknuli kako s pjevačicom ostaju u prijateljskim odnosima.

Od svih navedenih suradnika, Severina je najduže surađivala s bivšim menadžerom Tomicom s kojim je provela 17 zajedničkih godina, a suradnju su službeno prekinuli u siječnju ove godine.  

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Šarmantni Australac izgleda mlađe od supruge koju obožava već 26 godina, no razlika je samo 1 godinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene