Ranije je bio dobro

Cure novi detalji oko iznenadne smrti supruga Nikoline Pišek, njegov prerani odlazak šokirao je obitelj i prijatelje

Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović +1 Nikolina i Vidoje Ristović Galerija

Iznenadna smrt povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića sve je šokirala.

Povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović iznenada je preminuo u Beogradu u 44. godini i iza sebe ostavio neutješnu suprugu Nikolinu Pišek Ristović i njihovu kćerkicu Unu Sofiju.

Pogledaj i ovo Vidoje Ristović ''možda nam ništa nije rekao...'' Srpski mediji raspisali su se o reakciji oca Vidoja Ristovića kad je čuo za tužnu vijest, a prijatelj se prisjetio posljednjeg razgovora

Sada cure novi detalji oko njegove smrti, a prema pisanju srpskih medija, navodno nije preminuo tijekom noći, već oko 10 ujutro dok je bio u salonu za masažu. 

Izvor je za Kurir naveo i kako se Vidoje ranije osjećao dobro te da se nije žalio ni na kakve tegobe, a tek neposredno prije smrti požalio se terapeutkinji.

"Nije mi dobro", navodno joj je rekao Vidoje i odmah nakon toga izgubio svijest.

Kada je hitna pomoć stigla, već je bilo kasno za reanimaciju i samo su mogli proglasiti Vidojevu smrt.

Točan uzrok smrti još nije poznat.

Vijest o Vidojevoj smrti za portal Nova.rs potvrdila je njegova supruga Nikolina, koja od šoka nije bila u stanju reći ništa više od toga, a izvori navode i da nije znala kako to priopćiti njihovoj osmogodišnjoj kćerkici zbog straha da joj ne ostanu traume.

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu, a u prosincu 2014. dobili su kćer Unu Sofiju. On iz prvog braka ima i kćer Mateu, a ona kćer Hanu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller Sienna Miller Sienna Miller Sienna Miller +12 Sienna Miller (Foto: Profimedia) Celebrity Poslije svih ljubavnih krahova lijepa glumica ne odvaja se od 15 godina mlađeg dečka, čini se da je napokon pronašla sreću

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +8 Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene