Stylish vikend

Trendi lijepe Hrvatice - koja je bila najbolje odjevena?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sunce je izmamilo van mnoge građane, a poznati modno osvješteni Hrvati uživali su u revijama domaćih dizajnera. Nisu propustili ni pokazati svoj dobar stil...

Revije na modnom događaju Cro A Porteru zadnjih su nekoliko dana bile pravi mamac za poznate. U svojim najboljim izdanjima šetali su jesenskom pistom posutom lišćem, te su pokazali nove trendove.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić Jedinstvena modna večere Poznata lica, domaći i svjetski modni stručnjaci nisu htjeli propustiti ELFS Online Fashion Show

>> Ne viđamo ga često po eventima - Legendarni nogometaš došao kao podrška kćeri!

Isticala se pjevačica Jelena Rozga s cvijećem na glavi, baš kao i prve večeri Severina koja svoju krunu ne skida,

Novopečena mladenka Anita Dujić Veljača pokazala je na Cro A Porteru novu frizuru - guste šiške. Hrvatski model koji predvodi listu najpoželjnijih svjetskih modela - Helena Šopar, također nije propustila revije posljednje večeri ovog modnog događaja. Bile su tamo i Iva Balaban, Iva Balent, Andrea Čermak sa suprugom, Iva Šarić, Kristina Bradač i još mnogo slavnih imena.

Tko je sve pohodio modni događaj zadnja četiri dana i što su gosti odjenuli, pogledajte u našoj galeriji u rubrici nedjeljom 'Funny and Stylish vikend'. I... koja je bila najbolje odjevena?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene