Preslatki su

Georgina dirnula emotivnom čestitkom Cristianovu najstarijem sinu: "Danas je jako poseban dan za sve"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo Junior slavi deseti rođendan, a na društvenim mrežama nisu izostale preslatke čestitke njegovih roditelji.

Cristiano Ronaldo Junior slavi svoj deseti rođendan, a neke od najslađih čestitki dobio je od svoje obitelji. Među njima se ističe ona od Georgine Rodriguez koja je za tu priliku pokazala dozu kreativnosti i maštovitosti kako bi mu uljepšala dan.

"Sretan rođendan najstarijem bratu u kući. Svakog se dana budim sa željom da si sretan i voljen. Danas je jako poseban dan za sve. Volimo te! Mama i tata", napisala je u objavi na svom profilu na Instagramu i njome mnoge dirnula.

Georgina i Cristiano uz Juniora odgajaju i blizance Evu i Matea koje im je rodila surogat majka i zajedničku kći Alanu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Naravno, na Instagramu nije izostala ni Cristianova čestitka svom prvorođenom sinu koji je objavio njihovu zajedničku fotografiju.

"Ne mogu vjerovati da moj dječak ima 10 godina. Kako vrijeme prolazi... Uvijek sam bio ponosan na tebe, volim te puno", napisao si Cristiano.

Iako je najčešće na nogometnim terenima i putovanjima s klubom, Cristiano se trudi da svaki slobodan trenutak provode s obitelji, a na društvenim mrežama često objavljuje njihove preslatke zajedničke trenutke.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Asim Ugljen, Barbara Nola, Žarko Radić (Foto: PR) Asim Ugljen, Barbara Nola, Žarko Radić (Foto: PR) Asim Ugljen ( Foto: Facebook) +0 Asim Ugljen ( Foto: Facebook) Celebrity Zvijezda domaćih serija o najgoroj životnoj kalvariji: "I slijepcu je bilo jasno da imam tumor"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene