Njena omiljena scena

Monica se nakon duge šutnje oprostila od svog voljenog Chandlera: "Trebala je to biti avantura na jednu noć, ali..."

Courteney Cox i Matthew Perry - 4 Courteney Cox i Matthew Perry - 4 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox i Matthew Perry - 4 Courteney Cox i Matthew Perry - 5 Courteney Cox i Matthew Perry - 3 Courteney Cox i Matthew Perry - 1 Courteney Cox i Matthew Perry - 2 Matthew Perry i Courteney Cox - 4 Matthew Perry i Courteney Cox - 3 Matthew Perry i Courteney Cox - 2 Matthew Perry i Courteney Cox - 1 Matthew Perry, Courteney Cox +16 Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 3 Galerija

Courteney Cox je na Instagramu posvetila emotivnu objavu Matthewu Perryju i podijelila njoj omiljenu zajedničku scenu.

Nakon što se Matt LeBlanc prvi od legendarnih "Prijatelja" oglasio i putem društvenih mreža se oprostio od preminulog Matthewa Perryja, isto je na svom profilu na Instagramu učinila i Courteney Cox.

Courteney i Matthew u seriji su glumili par, legendarnu Monicu Geller i Chandlera Binga koji su osvojili srca gledatelja diljem svijeta.

"Toliko sam zahvalna na svakom trenutku koji sam provela s tobom Matty i nedostaješ mi svaki dan. Kad s nekim blisko surađuješ kao ja s Matthewom, postoje tisuće trenutaka koje bi voljeli podijeliti. Za sada je ovo jedan od mojih favorita. Da otkrijem malo priče iz pozadine, Chandler i Monica su trebali imati jednonoćnu avanturu u Londonu. No, zbog reakcije publike, to je postao početak njihove ljubavne priče. U ovoj sceni, prije nego što smo krenuli, šapnuo mi je smiješnu rečenicu. Često je radio takve stvari. Bio je duhovit i ljubazan", napisala je Courteney i raznježila brojne obožavatelje serije i svoje pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

"Nedostaješ nam Chandler Bing", "Hvala vam za ljubav", "Zauvijek će živjeti u našim uspomenama", "Budi snažna", "Srce mi puca", "Živjet će zauvijek kao Chandler", "Ovaj scena je legendarna", "Jako mi je žao zbog tvog gubitka", "Prijatelji zauvijek", komentirali su njezini pratitelji.

Matt LeBlanc je bio prvi je član glumačke ekipe istoimene serije koji se oglasio na društvenim mrežama povodom smrti Matthewa Perryja.

"Matthew. Teška se srca opraštam. Trenuci koje smo proveli zajedno iskreno su mi među najdražim trenucima u životu. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te prijateljem. Uvijek ću se nasmijati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti, brate, konačno si slobodan. Puno te volim. I pretpostavljam da ćeš zadržati 20 dolara koje mi duguješ", napisao je Matt u objavi koju je podijelio zajedno s njihovim fotografijama, pa mnogima izmamio suze na oči.

Inače glavna glumačka postava "Prijatelja" oglasila se prije toga tek kratkim službenim priopćenjem nekoliko dana nakon što je Matthew preminuo.

U njemu su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Lisa Kudrow rekli da je to za njih nesaglediv gubitak te da su shrvani.

"Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od samo glumaca. Mi smo obitelj. Toliko toga moglo bi se reći, ali sada ćemo si uzeti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nesagledivi gubitak. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju. Zasad su naše misli i ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta", poručili su tada.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 Matthew Perry i Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc +26 Serija Prijatelji - 2 Celebrity Oglasio se prvi član slavne petorke nakon smrti njihova Chandlera, teško je suzdržati suze na ovo: "Trenuci s tobom bili su mi najdraži"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja +25 Iris Livaja Nekad i sad Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene