Voli starije dame

Priznao da mu je pokojna glumica bila najveća ljubav u životu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Colin Farrell u showu kod Ellen DeGeneres progovorio je o romansi sa najvećom hollywoodskom divom, pokojnom Elizabeth Taylor.

Colin Farrell gostovao je u emisiji kod Ellen DeGeneres i otkrio da je hollywoodska ikona Elizabeth Taylor jedna od njegovih najvećih ljubavi.

Pogledaj i ovo Colin Farrell Kakva transformacija! Možete li pogoditi koji se zgodni glumac krije ispod ove ružne maske? Neki su ga se na prvi pogled malo i prepali!

Što vam je tu čudno? 'Veži se za mene za Božić'

Raskopčana košulja i trenirka: Evo tko misli da je toliko 'cool' da ovo isfura!

'Bila je to romantična veza koja nikada nije bila konzumirana', izjavio je irski glumac.

Sve je počelo kada je poznati glumac došao u bolnicu i čekao rođenje svog mlađeg sina. Tamo je sreo menadžere od Elizabeth koja je bila na operaciji srca te joj je preko njih prenio pozdrave.

Nekoliko dana poslije htio joj je poslati cvijeće, ali pokojna glumica ga je preduhitrila i poslala mu orhideju u znak zahvalnosti. Nakon što je njegov glasnogovornik obavio nekoliko poziva, počeli su se družiti. Oboje ih je mučila nesanica, pa su znali voditi duge telefonske razgovore do jutra.

'Obožavao sam je, bila je spektakularna žena', izjavio je Colin o slavnoj glumici koja je preminula u 79. godini života. Još je dodao da ne bi imao ništa protiv da je bio njen 8. suprug. Čak je na njenom pogrebu pročitao pjesmu, što samo po sebi govori koliko su bili vezani.

Irski glumac voli starije dame - 2005. godine glumici Eileen Atkins, koja je tada imala 70 godina, ponudio je seks bez obaveza. Seksi zavodnik poznat je po romansama sa Britney Spears, Lindsay Lohan te Demi Moore.

U priloženom videu pogledajte što je sve Colin Farrell rekao o njihovoj romansi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene