Rock poslastica

Članovi R.E.M.-a, Nirvane i Sleater-Kinneyja osnivaju supergrupu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tweet koji je poslao američki redatelj, dokumentarist i muzički video režiser Lance Bangs pokazuje sliku članova benda s Novoselicem u studiju.

Nakon što je na Tweeteru jednog američkog redatelja osvanuo post sa slikom na kojoj novooformljeni bend Super-Earth, koji su nedavno osnovali gitarist R.E.M.-a Peter Buck i gitaristica i pjevačica američkog benda Sleater-Kinney Corin Tucker, svira s basistom Nirvane Kristom Novoselicem, mediji su počeli spekulirati kako članovi tih bendova formiraju supergrupu.

Pogledaj i ovo showbuzz Koja investicija Legendama za 1. ugovor dali 'siću': 'To je najbolje potrošenih 600 dolara'

Krist Novoselić objavio na Twitteru - Yugo na američkim cestama i dalje se vozi

Bangs je ispod slike stavio naslov "Ex - REM, Sleater - Kinney, Nirvana, Flipper, Swans, Ministry, Young Fresh Fellows studio session", piše časopis Uncut.

Vijest o tome da su Buck i Tucker oformili bend pod nazivom Super-Earth zajedno s gitaristom američkog pop-rock benda The Minus 5 Scottom McCaugheyjem, bubnjarem Billom Rieflinom i gitaristom Kurtom Blochom objavljena je nedavno, a bend je 30. travnja u Portlandu imao debitantski live nastup gdje su u dvorani Secret Society izveli 12 novih pjesama.

Nakon toga je došlo na vidjelo da bend surađuje i snima s Novoselicem. No, još uvijek nema novosti o tome kada i hoće li bend izdati album i hoće li Novoselic nastupati s njima uživo u budućnosti.

Buck i Tucker zajedno su surađivali na Buckovom istoimenom solo albumu iz 2012. na kojem je Tucker bila prateći vokal.

Također, Buck je bio na pozornici s Tuckerovom kad su se Sleater-Kinneyji na kratko vrijeme ponovno okupili na koncertu krajem 2013.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene