Nova Lewisova ljubav

Lijepa crnka pokazala trbuh u crnom topu: Otkako su je snimili sa svjetskim prvakom, fotografi je ne puštaju na miru

Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Cindy Kimberly (Foto: Instagram) Cindy Kimberly (Foto: Instagram) Cindy Kimberly (Foto: Instagram) Cindy Kimberly (Foto: Instagram) Lewis Hamilton i Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) +0 Lewis Hamilton i Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Galerija

Cindy Kimberly snimljena je golog trbuha u Barceloni, kamo je stigla s novim dečkom Lewisom Hamiltonom.

Svijet je mladu Cindy Kimberly upoznao kao zgodnu brinetu koja je zaintrigirala pjevača Justina Biebera prije četiri godine, koji se čak putem društvenim mreža potrudio saznati tko je ona. Prije nego ju je Justin proslavio, Cindy je bila nepoznata studentica i manekenka čija se karijera nakon toga vinula u visine.

Pogledaj i ovo showbuzz Vjerovali ili ne... Mladi pjevač u problemima: Udario fotografa Ferrarijem i pobjegao!

20-godišnja Cindy ovih se dana ponovno našla u središtu pozornosti i to kao nova djevojka vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona. Odkada je ta vijest procurila u javnosti, paparazzi prate svaki njen korak pa su je tako ovih dana snimili na balkonu u Barceloni i to u senzacionalnom izdanju.

Naime, Cindy je pokazala savršeno oblikovano tijelo i trbušne mišiće na kojima joj mnogi mogu pozavidjeti. Cindy je velika obožavateljice joge koja joj očigledno itekako koristi da bi ovako dobro izgledala. 

Cindy i 34-godišnji Lewis prvi su put zajedno viđeni upravo pri dolasku u Barcelonu. Prema pisanju stranih medija, sletjeli su zajedno u njegovom privatnom zrakoplovu, a manekenka je izgledala poprilično blisko i s njegovim psom koji im je radio društvo. Također, zgodna crnka privlačila je pozornost u crnim biciklističkim tajicama, kratkoj bijeloj jakni i sportskim tenisicama, koji su naglasili njezinu besprijekornu liniju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Screenshot) Jordyn Woods (Foto: Screenshot) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods i Red Table Talk (Foto: Instagram) +8 Jordyn Woods (Foto: Instagram) Celebrity Trenutno najpoznatija preljubnica na svijetu konačno otkrila što se dogodilo na tulumu Tristana Thompsona

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) +5 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Celebrity Meghan Markle se zamjerila najbližoj prijateljici? "Ona ne želi čuti za nju sve dok ne dobije ispriku"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Profimedia) +0 Ciara (Foto: Profimedia) Celebrity Vatrena izvedba za slučajne prolaznike: Pjevačica na balkonu zaplesala u kupaćem kostimu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene