Otkrio malo previše

Bez hlača usred New Yorka: Raščupanog i zapuštenog slavnog glumca jedva smo prepoznali

Christopher Meloni (Foto: Profimedia) Christopher Meloni (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Meloni (Foto: Profimedia) +0 Christopher Meloni (Foto: Profimedia) Galerija

57-godišnji glumac Christopher Meloni najpoznatiji je po ulozi detektiva u seriji "Zakon i red".

Markantni glumac danas ima 57 godina.

Pogledaj i ovo David Boreanaz (Foto: Getty Images) Oduševljen je! Srca žena osvojio je davno u omiljenoj tinejdžerskoj seriji, a danas osvaja ulice Beograda

Radi se o Christopher Meloniju, televizijskom glumcu koji je najpoznatiji po ulogama u detektivskim serijama kao što su "Law & Order" i "NYPD Blue".

A glumac se posljednjih dana nalazi u New Yorku na setu nove serije "Happy" koja se opisuje kao "znanstvena, crnohumorna i kriminalistička serija".

Upravo je zbog uloge glumac prošetao ulicama Velike jabuke u neprepoznatljivom izdanju u kojem je nosio samo košulju šarenog uzorka i čizme.

Christopher Meloni (Foto: Profimedia) Christopher Meloni (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Košulja je jedva pokrila strateške dijelove, no kada je u jednom trenutku zapuhao vjetar, Christopher je pokazao malo više nego što je trebao.

Također, glumac je bio raščupan, crvenog lica i malo zapuštene brade, zbog čega nam je trebao koji trenutak da ga prepoznamo, no to samo znači kako je itekako predan poslu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene