Biste li je prepoznali?

Nevjerojatne obline i vatrena kosa zaštitni su joj znak, no fotkom iz mladosti šokirala fanove

Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: Instagram) instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) +3 Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Galerija

Glumica vatrene kose Christina Hendricks podijelila je fotku iz mladosti na kojoj je sigurno ne biste prepoznali.

Ljepotica raskošnih oblina i crvene kose koja se proslavila ulogom tajnice u hvaljenoj seriji "Mad Men", Christina Hendricks, poznata je po svojem vintage stilu odijevanja i bijeloj puti, no sada je pronašla način kako u potpunosti iznenaditi svoje obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić "Kako si lijepa" Pogledajte fotografije zanosne supruge Matea Kovačića zbog kojih joj pišu da je najljepša na svijetu, odabrala je i pravi tren za poziranje!

Glumica je na svom profilu na Instagramu objavila fotku iz svoje mladosti na kojoj je gotovo neprepoznatljiva. Naime, Christina je nekoć bila gotičarka koja je kosu bojila u crno, nosila je kožu, lateks i karirani uzorak. 

Christina je otkrila da je kao srednjoškolka obožavala metal i punk glazbu, a njezinoj ljubavi prema retro pin-up stilu nije bilo ni traga. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some highschool flashbacks......hard to be punk/goth in front of a ship-shadowbox. But trying SO HARD!

Objavu dijeli Christina Hendricks (@actuallychristinahendricks)

Osim promjene odjevnog stila, može se primijetiti i kako je ova ženstvena diva voljela nositi jako kratku crnu kosu. Na prvoj fotografiji pozira u šumi odjevena u kožnu jaknu i kariranu suknju, a na drugoj izgleda kao fatalna žena u crvenom. 

Iako je gotovo neprepoznatljiva, lijepe crte lica, krupne oči i senzualne usnice ove glumice mogu se vidjeti i na njezinim fotografijama iz mladosti. 

Hendricks je odrasla u Fairfaxu u Virginiji, nakon što se preselila iz Idaha u dobi od 13 godina. Obitelj se preselila zbog boljih poslovnih prilika, no tinejdžerici Christini promjena okoline nije lako pala. 

"Bila sam gotičarka. Obojila sam kosu u 42 različite boje, brijala ju i nosila crnu šminku. Naravno, to je bio moj izraz bunta, ali bila sam i maltretirana zbog svog drukčijeg izgleda", otkrila je Christina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) +2 Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Celebrity Ova žena nekad je bila seks-simbol '80-ih i fatalna plavuša koja je mamila uzdahe, znate o kome je riječ?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene