Ostavlja bez daha

Ima 65 godina, a ovako njezino tijelo izgleda u mini bikiniju: "Jesi li ti uopće ljudsko biće?"

Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +0 Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Galerija

Christie Brinkley objavila je fotografije u bikiniju s odmora.

Američka manekenka Christie Brinkley trenutačno uživa na idiličnom odmoru s kćerima, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Doutzen Kroes (Foto: Profimedia) Sve je iznenadila! Slavna manekenka s 34 godine pokazala savršenu formu, ali i šokirala priznanjem o njezi vlastitog lica

Ono čime se ova 65-godišnjakinja može doista pohvaliti jest top-forma i tijelo na kojem joj bez pardona mogu pozavidjeti i neke mlađe kolegice.

Da se u to uvjerimo, dovoljan je samo jedan pogled na objavljene fotografije, na kojima Christie zavodljivo pozira na u plićaku na pješćanoj plaži u minijaturnom bikiniju koji naglašava sve njezine atribute.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

"Ranojutarnje plivanje. Ribice, pelikani i tople zrake sunca. Sve upijam", napisala je uz objavu.

Christie doista izgleda kao da se nalazi u zemaljskom raju, a fotografijama to i dokazuje.

Sve su to primijetili njezini pratitelji na Instagramu, koji su joj poručili u komentarima da sjajno izgleda, ali i pitali za pokoji savjet.

"Što radiš da tako sjajno izgledaš? Radim s osobnim trenerom, pješačim 20 kilometara svaki dan i ne izgledam poput tebe, a imam 55 godina", Prekrasno, dokaz da su godine samo broj", "Jesi li ti uopće ljudsko biće", "Najljepša žena na svijetu", samo su neki od komentara pratitelja koje je Christie ostavila bez daha. 

Uz modeling, Christie se bavi glumom i poduzetništvom, zalaže se za ljudska prava i prava životinja. Svjetsku je slavu stekla 70-ih godina pozirajući u kupaćim kostimima za sportske časopise. Tijekom karijere pojavila se na više od 500 naslovnica. Časopisi Allure i Men's Health proglasili su ju jednom od najatraktivnijih žena svih vremena.

Udavala se 4četiri puta, a najpoznatiji je brak bio onaj s glazbenikom Billyjem Joelom, koji je potrajao od 1985. do 1994. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +4 Iva jerković (Foto: instagram) Celebrity Iva se odavno povukla s modnih pista, ali da je i dalje prava ljepotica, pokazala je u ovoj seksi haljini ''spavaćici''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene