Upečatljivo izdanje

Grudi je nedavno smanjila, ali našla je način da ih opet izbaci, pogled sprijeda posebno je zanimljiv

Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Galerija

Chrissy Teigen bila je jedna od sudionica koncerta Vax Line, na koji je stigla u kratkoj haljini s dekolteom s kojeg je bilo teško skinuti pogled.

Manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda Chrissy Teigen bila je jedna od zvijezda koje su se odazvale humanitarnom koncertu Vax Live u Los Angelesu, a u toj je prigodi odlučila zablistati u itekako seksepilnom izdanju.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

35-godišnja Chrissy odjenula je ultrakratku narančastu haljinu s dugačkim šlepom, ali svima su pažnju najprije ukrali duboki dekolte i prorez na prednjoj strani. S njom u društvu bila je i malena kćer Luna, koja joj je na crvenom tepihu pomogla pridržavati zanimljivu kreaciju.

Manekenka je inače prije godinu dana bila na operaciji uklanjanja implantata iz grudi, no čini se kako ipak nije posve zadovoljna rezultatom pa želi na još jedan zahvat smanjivanja, što je priznala odmah nakon operacije.

"Ovo bi trebalo prelaziti preko svake moje si**, ali da, moje grudi su još ogromne. Iskreno, mislim da ću to ponovno učiniti, opet ću ih smanjiti. Nisam očekivala da će i dalje biti ovako velike", požalila se tada Chrissy, iako je prvotno tvrdila kako joj je život nakon operacije puno lakši.

Osim Chrissy na koncertu Vax Live pojavili su se i Jennifer Lopez, Ben Affleck, princ Harry, David Letterman, Gayle King, Jimmy Kimmel, Nomzamo Mbatha, Olivia Munn i Sean Penn.

Posebno je bilo zanimljivo obraćanje princa Harryja, kojemu je to bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon smrti princa Philpa, a koji je na pozornici dočekan kao velika zvijezda. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 1 Maja Šuput druga emisija TLZP - 5 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Maja Šuput - 8 +1 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Dujmić prisjetila se supruga Rajka - 2 Snježana Dujmić prisjetila se supruga Rajka - 4 Snježana Dujmić prisjetila se supruga Rajka - 6 Rajko Dujmić - 1 +3 Rajko Dujmić - 2 Celebrity Snježana Dujmić objavila fotografiju uništenog murala posvećenog Rajku: "Prestrašno. Kakvih sve to ljudi ima?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene