Upečatljiv detalj

Njezin 10 godina mlađi bivši ne odvaja se od milijunašice, a ona pokazuje tetovažu među grudima

Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Getty) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Cheryl i Ashley Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) Cheryl Cole (Foto: AFP) +0 Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Galerija

Prije nešto više od godinu dana Cheryl Cole prekinula je s Liamom Payneom, s kojim ima sina.

U srijedu je u Londonu održana dodjela nagrada Attitude.

Pogledaj i ovo Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Konačan kraj! Nakon dvije i pol godine ljubavi: Prekinuo par u koji baš nitko nije vjerovao jer je ona 10 godina starija

Jedna od najupečatljivijih uzvanica bila je pjevačica Cheryl Cole, koja je posljednjih mjeseci novinske stupce punila "zaleđenim" izgledom lica, prekidom s 10 godina mlađim Liamom Payneom te čudnim pjesmama i nastupima koji nikoga nisu previše oduševili.

Podsjetimo, 36-godišnja pjevačica i bivši član boy benda One Direction svoju su vezu započeli početkom 2016. godine, a u ožujku 2017. godine par je dobio sinčića Beara.

Paralelno s rođenjem djeteta za par su počeli problemi: dok se Cheryl htjela u potpunosti posvetiti majčinstvu i obiteljskom životu, mlađahni Liam htio je raditi na solo karijeri te tulumariti.

Malo-pomalo par se udaljavao, a u ljeto 2018. godine potvrdili su prekid. Ubrzo nakon toga Liam se mogao vidjeti u društvu raznih mlađahnih, ali i starijih ljepotica poput top-modela Naomi Campbell, no tek je nedavno otkriveno kako već neko vrijeme ljubi mladu milijunašicu Mayu Henry te se od nje doslovno ne odvaja.

Par se više ne skriva pa romantične zajedničke trenutke dijele i na društvenim mrežama, dok nitko ne zna točno kako se osjeća njegova bivša djevojka koja je sinoć u Londonu istaknula dekolte u svjetlucavoj zlatnoj haljini, ali i pokazala tetovažu među grudima.

Posebnu pozornost privukla je i remen-ogrlica oko njezina vrata, a ponovno se počelo pričati o operacijama na njezinu licu koje izgleda blago deformirano, no nipošto onako loše kako je izgledalo prije nekoliko mjeseci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Prije Liama Cheryl je bila u dva braka. S lažljivim nogometašem Ashleyjem Coleom izdržala je 4 godine, a do razvoda su dovele njegove brojne prevare, dok je s francuskim biznismenom Jean-Bernardom Fernandez-Versinijem izdržala tek godinu i pol jer ju je dotični navodno samo iskorištavao radi slave i novca.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) +2 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Kakva žena: Jedna od najljepših hrvatskih plesačica zablistala na reviji u ulozi modela
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene