Malo se opustio!

Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela

Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan (Foto: Instagram) Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) +0 Channing Tatum (Foto: Profimedia) Galerija

Radi se o Channingu Tatumu koji je viđen na odmoru s poznatim bračnim parom Adamom Levineom i Behati Prinsloo.

Holivudski glumac viđen je na odmoru s kćerkicom Everly u Meksiku.

Pogledaj i ovo Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Više se ne kriju Pjevačici očito ne smeta što izgleda identično kao njegova bivša, jer su konačno potvrdili vezu

Radi se o Channingu Tatumu koji je viđen na odmoru s poznatim bračnim parom Adamom Levineom i Behati Prinsloo te djecom, a ovoga puta s njim nije bila djevojka, pjevačica Jessie J.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Podsjetimo, Channing je šokirao obožavatelje u travnju 2018. godine potvrdom da se rastaje od supruge, glumice i plesačice Jenne Dewan nakon 12 godina ljubavi, jer je duo slovio za jedan od najslađih i najstabilnijih holivudskih parova. No, ubrzo se saznalo kako oboje imaju nove partnere.

On je utjehu našao u pjevačici Jessie J, koja izgledom neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu, dok se ona zaljubila u glumca Stevea Kazeea, kojeg je neko vrijeme uspješno skrivala od znatiželjne javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

A na meksičkom odmoru, glumac je pokazao i kako njegovo tijelo izgleda u četvrtom desetljeću, a mnoge će se dame složiti kako još uvijek ima "ono nešto".

Iako to nije tijelo po kakvom ga pamtimo iz prvog djela popularne plesne franšize "Step Up" iz 2006. godine u kojoj nas je osvojio, Channing bi i dalje mogao zavoditi bez problema.

Zanimljivo, na setu spomenutog filma je i osvojio bivšu suprugu koja ima još ljepše tijelo nego nekad, a na njemu radi svakodnevnim vježbanjem. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene