Očekujemo spektakl

Najveća glazbena diva današnjice najavila da dolazi u Lijepu Našu? "Vidimo se uskoro!"

Celine Dion Dolazi u Hrvatsku (Foto: Instagram) Celine Dion Dolazi u Hrvatsku (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion Dolazi u Hrvatsku (Foto: Instagram) Celine Dion Dolazi u Hrvatsku (Foto: Instagram) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: AFP) Celine Dion (Foto: Getty Images) Celine Dion (Foto: Getty) Céline Dion (Foto: Getty Images) +1 Celine Dion i Rene (Foto: AFP) Galerija

Celine Dion na Instagramu je u videu najavila koje će sve zemlje posjetiti na svojoj turneji, a može se naslutiti da je i Hrvatska na listi.

Pjevačka diva Celine Dion desetljećima slovi za vlasnicu jednog od njljepših glasova svijeta. Izvođačica "My Heart Will Go On" i "A New Day Has Come" najprodavanija je pjevačica u povijesti s više od 220 milijuna prodanih albuma. U svojoj je bogatoj karijeri dobila preko 1096 raznih nagrada, a proglašena je i za najbolju pjevačicu svijeta.

Trenutno se Celine sprema za još jednu veliku svjetsku glazbenu turneju na kojoj će promovirati svoj novi album, a njezina najava na Instagramu daje naslutiti da će posjetiti i Hrvatsku. 

Naime, u videu u kojem Celine poručuje svojim fanovima u zemljama koje će posjetiti "Vidimo se uskoro" na različitim jezicima, može se vidjeti i natpis na hrvatskom jeziku što bi moglo znači da glazbena diva dolazi u Lijepu Našu ili u neku od zemalja regije. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👋🏻🌍

Objavu dijeli Céline Dion (@celinedion)

Sigurni smo da će cijela regija pohrliti na taj glazbeni spektakl koji još nije službeno ni najavljen, a već mu se jako veselimo. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Screenshot: Video) +0 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Celebrity Neven Ciganović je neprepoznatljiv, no poručuje da s operacijama neće stati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene