Kakvo iznenađenje!

Ovakav dekolte od ove glumačke dive nitko nije očekivao: Pogledajte izdanje zbog kojeg je zasjenila puno mlađe kolegice!

Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Getty Images 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Instagram) Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Instagram) Cate Blanchett (Foto: Instagram) +3 Cate Blanchett (Foto: Instagram) Galerija

Cate Blanchett zablistala je na dodjeli SAG nagrada 2022., koja je održana u Los Angelesu.

Holivudska glumica Cate Blanchett bila je jedna od glavnih zvijezda dodjele SAG nagrada u Los Angelesu, na čijem se crvenom tepihu pojavila u jednom od najizazovnijih izdanja u kojem smo je imali prilike vidjeti.

Pogledaj i ovo showbuzz isplatilo se! Dok je čitav svijet brujao o njegovoj skandal vezi, on je po pet sati dnevno sjedio na šminkanju zbog ove uloge

52-godišnja Cate je ponosno šetala i pozirala u elegantnoj crnoj haljini raskošnog dekoltea, zahvaljujući kojem je plijenila pažnju svih okupljenih, a nikome nije promakla ni njezina vitka linija, baš kao ni lice s decentnom šminkom i tek pokojom borom. Upravo je ono razlog zašto se glumica već godinama nalazi na listama najljepših i zašto joj se tisuće obožavatelja divi.

Cate ovih dana bilježi lijepe uspjehe, i to nakon što je primila Počasnu nagradu na 47. dodjeli filmskih nagrada Cesar u Parizu, a upravo je ona i druga najmlađa dobitnica nagrade u povijesti, što je najveća čast koju dodjeljuje prestižni Film u Lincoln Centru, jednoj od najvećih umjetničkih organizacija u SAD-u.

Australska glumica glumom se počela baviti prije 25 godina radeći u kazalištu, na filmu i televiziji, a može se pohvaliti i s dva osvojena Oscara, tri BAFTA-e, tri SAG nagrade, Ordenom Australije te mnogim drugim priznanjima za svoj veliki doprinos umjetnosti.

Cate je jedna od najpopularnijih glumačkih zvijezda današnjice i njezina se imovina procjenjuje na 85 milijuna dolara, a to je zaradila snimajući hit-filmove poput trilogije "Gospodar prstenova", "Blue Jasmine" ili "Carol".

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević - 3 Helena Janjušević (Foto: Instagram) Helena Janjušević (Foto: Instagram) Helena Janjušević (Foto: Instagram) +7 Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Celebrity Ljepotica kojoj se godinama divimo na malim ekranima otkrila nam je detalj iz privatnog života koji je kopkao mnoge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene