I dalje neodoljiva

Ovoj je ženi 49 godina, a izgleda kao da se uopće nije promijenila od dana najveće slave kad je također paradirala u badićima!

Carmen Electra (Foto: Profimedia) Carmen Electra (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Carmen Electra (Foto: Profimedia) +0 Carmen Electra (Foto: Profimedia) Galerija

Carmen Electra na Instagramu je objavila fotografiju u badiću s prorezom pa zaradila gomilu komplimenata na račun izgleda.

Američka glumica Carmen Electra razveselila je svojih 1,3 milijuna obožavatelje najnovijom objavom na profilu na Instagramu kada je podijelila fotografije na kojima se jasno vidi da se i u 50. godini može pohvaliti top-formom.

Pogledaj i ovo showbuzz Mnogi su opako posrnuli... Zvijezde "Baywatcha" nekad su plijenile pažnju milijuna fanova, a njihovi životi danas neka su potpuno druga priča!

49-godišnja Carmen na fotografijama pozira u jednodijelnom badiću sa zanimljivim prorezom na prednjem dijelu, koji je savršeno naglasio njezine obline, ali i vitku liniju na kojoj joj zavide i upola mlađe kolegice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra)

Njezinom se mladenačkom izgledu mnogi dive već posljednjih 30 godina, otkako se prvi put pojavila na malim ekranima i u seriji "Spasilačka služba" te svojim izgledom očarala milijune gledatelja.

Carmen tvrdi kako to može zahvaliti strogim dijetama, konzumiranju velikih količina vode i pažljivoj njezi kože proizvodima koje nije mijenjala već 20 godina, a negira bilo kakve estetske zahvate na licu i odlaske pod nož.

"Budimo realni, ovdje smo u Hollywoodu i kada ljudima ispričam svoju priču, većina je šokirana jer bi s godinama žena trebala obaviti ponešto. No u mom slučaju nije tako, nisam bila na operacijama i rekla bih da je moj mladenački izgled rezultat discipline i rutine njege kože", izjavila je Carmen u jednom od intervjua za Daily Mail.

Pozirala je za naslovnice magazina Playboy, a igrala je uloge i u filmovima "Mrak film", "Film za upucavanje" i "Spartanci dolaze", a 2018. godine pojavila se u televizijskom showu "Alone Together".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene