Ovo je neočekivano!

Poslije potresnih fotografija koje su preplavile medije pojavila se kao da se baš ništa nije dogodilo

Cara Delevingne Cara Delevingne Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne +11 Cara Delevingne Galerija

Cara Delevingne nije komentirala svoje tužne fotografije koje su nedavno obišle medije, no sada je opet zablistala na crvenom tepihu u Parizu.

Manekenka Cara Delevingne pojavila se na crvenom tepihu događaja "Cara Loves Karl" u Parizu.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Ali ne odustaju od nje! Mislila je da neće doživjeti ni 30 godina, a zbog njezinih novih uznemirujućih fotki svi plaču!

Nakon nedavnog incidenta u zračnoj luci, koji je ubrzo postao glavna tema stranih medija, Cara je odlučila zaboraviti cijeli skandal i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo te je nasmiješena pozirala pred kamerama.

Odjenula je sivu sako-haljinu s dubokim prorezom i unakrsnim detaljima oko vrata. Oko struka je stavila crni remen, kojim je stegnula haljinu i na taj način istaknula svoju manekensku liniju. Modni odabir uskladila je s crnim visokim čizmama na petu, crvenim ružom na usnama i valovima u kosi.

Prisjetimo se, nečuveni incident dogodio se u zračnoj luci Van Nuys, odakle je trebala putovati privatnim zrakoplovom u vlasništvu repera Jay-Z-ja.

Svjedoci koji su je vidjeli tvrde kako nije mogla kontrolirati pokrete tijela u određenim trenucima, ispadao joj je mobitel iz ruku te je hodala okolo bosa, izgledajući vrlo nervozno i ​​kao da se ne može zaustaviti.

Anonimni izvor za Daily Mail je potvrdio da se Cara ukrcala u avion, ali se nakon 45 minuta i iskrcala, no nije poznat točan razlog tome. Izašavši iz aviona pušila je cigarete i djelovala je nervozno cijelo vrijeme. Njezin asistent za to je vrijeme razgovarao s osobljem u zračnoj luci, a na kraju su joj torbe izvadili iz aviona i bile su vraćene u SUV kojim je stigla te je napustila aerodrom. Od tada strani mediji prenose da njezina obitelj razmišlja o intervenciji, dok je njezina bliska prijateljica Margot Robbie snimljena kako izgleda uznemirena i u suzama napušta Carin dom.

Uz svoju manekensku karijeru, Cara je također bila uspješna u filmskoj industriji i nekoliko se puta pojavila na velikom platnu, dizajnirala je vlastitu kolekciju torbica s Mulberryjem, izdala roman i pokrenula brend šampanjca sa svojim sestrama, što su samo neka od njezinih brojnih postignuća.

Uz sve uspjehe i postignuća, karijera joj je bila obilježena kontroverzama i skandalima. Godinama su kružile glasine da se Cara, koju su prijatelji prije opisali da daje ''život za zabavu'', drogira, a usto je sama priznala da se bori s depresijom i rekla je da je jednom razmišljala o samoubojstvu na vrhuncu svoje slave.

Prije nego što se probila na scenu, glumičino djetinjstvo nije bilo ništa lakše. Njezina majka, koja je inače bila bliska s članovima kraljevske obitelji, dugo se borila s ovisnošću o heroinu i dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj. Cara, koja se identificira kao panseksualka, rekla je i kako je provela godine suočavajući se sa svojom seksualnošću, što je rezultiralo time da je patila od vlastitih problema s mentalnim zdravljem već u dobi od 15 godina, a kasnije je otkrila da se kao tinejdžerica samoozljeđivala.

"Prebrzo odrastaš jer odgajaš svoje roditelje. Moja majka je nevjerojatno jaka osoba s ogromnim srcem i ja je obožavam. Svatko ima nešto kroz što prolazi sa svojom obitelji. Život mi je bio vrlo stresan jer je bilo dosta kaosa - nisam bila sigurna jesu li ljudi dobro ili ne", izjavila je prije nekoliko godina za Harper's Bazaar.

Njezino današnje stanje ne zabrinjava samo obitelj već i prijatelje i brojne obožavatelje, koji ne mogu vjerovati što joj se događa.

"Svi smo nevjerojatno zabrinuti. Situacija se razvija već nekoliko tjedana, a Carina obitelj je uključena'', rekao je blizak prijatelj za The Sun.

U nedavnom intervjuu za magazin Stylist Cara je priznala da nikada nije mislila da će doživjeti 30 godina.

"Iskreno, nisam mislila da ću biti živa u ovim godinama. Doslovno sam jedva čekala da navršim 30 jer su dvadesete jebeno teške. Zapravo si još uvijek tinejdžer, ali ti je suđeno biti odrasla osoba i svi ti govore da je ovo najbolje vrijeme u tvom životu", izjavila je tada.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić i Anđa Marić - 1 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 2 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 3 +10 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 4 Celebrity Tatjana Jurić poslije teških bolova i operacije pohvalila se lijepim novostima: ''Idemo odmah udarno, niste valjda mislili da će biti drugačije!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 +26 Ella Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik uklonila staru tetovažu pa objasnila zašto se na to odlučila: ''Samo je jedan razlog...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene