Sama sebi dovoljna

Prekinula je ljubavnu vezu iz snova nakon 14 godina i njezino srce više nitko nije uspio osvojiti, ali čini se da joj samoća dobro odgovara

Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel i Hermann Nicoli (Foto: AFP) Candice Swanepoel i Hermann Nicoli (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) +0 Candice Swanepoel (Foto: AFP) Galerija

Candice Swanepoel objavila fotografije u bikiniju s egzotične lokacije na kojoj uživa, a usput reklamira i svoj ekološki prihvatljivi brend.

Proslavljena manekenka i anđelica Victoria's Secreta Candice Swanepoel na Instagramu se pohvalila svojom impresivnom figurom objavivši nove fotografije u minijaturnom bikiniju.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Njoj je to normalno Seksi fotke jedne od najljepših žena na svijetu obišle su svijet, za sve je kriva prozirna oprava bez grudnjaka

32-godišnja Candice viđena je kako se opušta na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji, a spojila je ugodno s korisnim pa odradila i nekoliko snimanja za svoju modnu marku Tropic of C. Čini se kako stvarno uživa nakon što je jedva dočekala smirivanje situacije s pandemijom koronavirusa u SAD-u.

"Ljeto koje smo jedva čekali je stiglo", napisala je uz najnovije fotografije koje možete pogledati ovdje. 

U dizajnerske vode bacila je 2018. godine, a naglasak svake kolekcije nalazi se na korištenju recikliranih materijala i otpada prikupljenog s raznih odlagališta kao i onog koje nažalost završi u oceanima. Zanimljivo je i da se velik dio stvari koje dizajnira ponovno može reciklirati.

Candice se proslavila suradnjom s nekima od najvećih modnih kuća današnjice, između ostalih s Givenchyjem, Versaceom i Guessom, a iako je najpoznatija kao anđelica Victoria's Secreta nosila je modne revije i za brojne druge dizajnere.

Paparazzi ju prate u stopu kamo god pošla pa su ju nedavno snimili na plaži u Meksiku bez gornjeg dijela bikinija, nakon čega je i sama ubrzo na Instagramu objavila fotografiju na kojoj leži na pješčanoj plaži potpuno gola.

Manekenstvom počela baviti sa samo 15 godina, a agent za modele primijetio ju je na tržnici u gradu Durbanu, gdje se školovala u internatu. Svoju vitku liniju duguje baletu, kojim se bavi od djetinjstva, a do danas je izgradila zavidnu karijeru i još nema u planu odustati od nje.

Ponosna je majka dvojice sinova Anacea i Ariela koje je dobila s bivšim partnerom i manekenom Hermannom Nicolijem s kojim je vezu prekinula 2017. godine, a koliko je poznato nakon toga njezino srce nitko nije ponovno uspio osvojiti.  Prekinuli su nakon 14 godina, a upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Zaručili su se 2015. godine, no svemu je navodno presudila prevelika udaljenost zbog poslova. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene