Jao

Konačno komentar iz kraljevske obitelji! Camilla otkrila što se događalo zbog Meghanine obitelji

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP PHOTO / THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX / ALEXI LUBOMIRSKI) Galerija

Obitelj vojvotkinje Meghan priuštila joj je pravu dramu pred dan iz snova.

Kraljevsko vjenčanje i dalje je aktualna tema. Naime, polako se analiziraju svi detalji svadbe, a posebno je intrigantna obiteljska drama Meghan Markle. Zasjenila je skoro situacija i Meghanin veliki dan. Marklein otac Thomas otkazao je dolazak na ceremoniju, polusestra ju je 'popljuvala' u svakom mediju koji joj je platio medijski istup, a od svih podržala ju je jedino majka Doria.

Pogledaj i ovo Princ Harry Opravdan razlog ili izlika? Princ Harry stiže u London, ali otac ga vjerojatno neće vidjeti, sada se zna i zašto!

Britanskim novinarima stoga je zlata bio vrijedan komentar Camille Parker-Bowles, koja je otkrila da su svi bili jako zabrinuti zbog događaja koji su prethodili vjenčanju. "Svi smo se pitali što je sljedeće, što se još može dogoditi. Srećom, sve je na kraju ispalo dobro. Bio je to prekrasan dan", rekla je Camilla.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP PHOTO / THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX / ALEXI LUBOMIRSKI) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP PHOTO / THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX / ALEXI LUBOMIRSKI)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene