Ne osjeća razliku u godinama

Slavna mršavica probleme s prehranom kasno je priznala, a o braku s 22 godine starijim šarmerom rijetko priča

Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Calista Flockhart (Foto: Profimedia) +0 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Galerija

Calistu Flockhart publika je upoznala u seriji "Ally McBeal", ali i kao treću suprugu Harrisona Forda.

Američka glumica danas slavi 55. rođendan.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 4 Tko bi se tome nadao! Omiljenom Indiani Jonesu i njegovoj 22 godine mlađoj supruzi priredili neugodnu situaciju, nju je to malo uzrujalo!

Calistu Flockhart, plavokosu mršavicu, publika je upoznala u hit-seriji "Ally McBeal" koja se emitirala od 1997. do 2002. godine. Iako je imala još otprilike 20 glumačkih ostvarenja, Calista će zauvijek biti zapamćena upravo po ulozi cinične odvjetnice.

Ipak, postoji još jedna stvar po kojoj je ova neobična glumica poznata, a to je brak s holivudskim zavodnikom Harrisonom Fordom, kojem je 2010. godine postala treća supruga.

Par je zajedno od 2002. godine, a pet godina kasnije Harrison je kleknuo na Valentinovo.

Prethodno je Ford bio u brakovima s Mary Marquaardt od 1964. do 1979. godine i Melissom Mathison te ima ukupno petero djece. Calista je neposredno prije početka veze s Fordom posvojila dječaka kojemu je dala ime Liam.

Calista se s legendarnim glumcem počela viđati dok je on još legalno bio u braku s drugom suprugom, iako su tada već godinu dana bili razdvojeni, zbog čega je par od samog početka bio vrlo samozatajan kada je riječ o njihovu odnosa, a nije im smetala ni razlika od 22 godine. No ipak je Harrison iskusni šarmer...

"Uopće ne osjećam razliku u godinama između mene i supruga. Često zaboravljam da je 22 godine stariji i to ne utječe na naš odnos. Sviđa mi se kako on izgleda odmah ujutro. Jako je sladak jer izgleda kao dječak", jednom je prilikom otkrila glumica, dok je njezin suprug odmah 2003. godine javno priznao kako je ludo zaljubljen.

"Ona je predivna žena", zaključio je za suprugu, koja je tijekom godina često bila na meti dijela javnosti koji je smatrao da je jednostavno premršava i tako šalje krivu poruku djevojkama i ženama diljem svijeta.

No i ona je sama priznala kako je imala problema s prehranom dok je snimala spomenutu seriju te bila na vrhuncu slave. Ipak, anoreksiju je priznala tek kasnije, a za vrijeme emitiranja serije tvrdila je kako ima "zdrav apetit i sitne kosti".

"Tada sam bila pod velikim stresom. Radila sam po 15 sati dnevno, a onda sam se morala nositi s krajem serije koja je bila moj život. Previše sam vježbala, malo jela te sam se dovela na sam rub. Očito tada nisam imala vremena za hranu, no sada živim puno zdravijim životom", priznala je glumica.

 
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene