Zna se i spol!

Bruno Petković i Iva Šarić skrivali su da su zajedno, a sad čekaju prvo dijete, lijepa manekenka trudna je pet mjeseci!

Bruno Petković Bruno Petković In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Galerija

Nogometaš Bruno Petković i manekenka Iva Šarić čekaju prvo zajedničko dijete.

Nogometaš Dinama 26-godišnji Bruno Petković i 32-godišnja manekenka Iva Šarić čekaju svoje prvo dijete, koje bi na svijet trebalo stići ovog ljeta, doznaje Story.hr.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković Sve se odvilo u tajnosti Naša manekenka podijelila je detalje vjenčanja s Brunom Petkovićem, otkrila je tko su bili kumovi, a već su otputovali i na medeni mjesec!

O njihovoj se vezi već počelo pričati prije nekoliko mjeseci, ali oni dosad nisu željeli komentirati svoj odnos, pa je ova vijest itekako iznenadila domaću javnost.

Story.hr piše da je Iva u petom mjesecu trudnoće i da će roditi dječaka, što je potvrdio njoj blizak izvor.

Iako o vezi nisu željeli govoriti, nedavno su fotografije s Ivina 32. rođendana otkrile da je i Bruno bio jedan od gostiju. Naime, njezin frizer objavio je fotografije na svom Instagram storyju, a na jednoj od slika bila je manekenka, a na drugoj Bruno. 

Par je u javnosti prvi put viđen u svibnju prošle godine u jednom zagrebačkom restoranu, a nakon toga su i zajedno ljetovali. 

Iza Ive je brak s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, koji je danas nogometni trener. Vjenčali su se 2012. godine, a prema pisanju domaćih medija razveli su se 2017., što su potvrdili tek godinu dana kasnije. Bivši supružnici imaju sinove 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. 

Bruno je prije Ive bio u vezi s 21-godišnjom manekenkom Teom Slavicom, s kojom je prekinuo u listopadu 2019. godine. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Celebrity Seve iznenadila nikad viđenom fotografijom iz Amerike i riječima uz nju, na tom je putu uživala s posebnom osobom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene