Nešto želi poručiti?

Seve iznenadila nikad viđenom fotografijom iz Amerike i riječima uz nju, na tom je putu uživala s posebnom osobom

Severina Severina Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Galerija

Severina je na Instagramu objavila nikad viđenu fotografiju iz Kalifornije, a uz nju je napisala i emotivne stihove svog omiljenog pjesnika.

Nakon ljetne fotografije u badiću neobičnog kroja sa zanimljivim prorezom na dekolteu, Severina je s obožavateljima na Instagramu odlučila podijeliti stihove svog omiljenog pjesnika Enesa Kiševića, a uz to je objavila i zanimljivu fotografiju koju dosad nismo imali prilike vidjeti.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

48-godišnja pjevačica na fotografiji pozira na stijenama uz more, odjevena samo u traper-košulju i donji dio badića, a na licu joj je sjetan i pomalo tužna izraz lica. Fotografija je nastala uz ocean u Kaliforniji, koju je posjetila prije nekoliko godina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"More je život kao ti", Ljepotica", "Kako romantično", "Prelijepa si", "Morska sirena", "Savršena i divno postojana poput pjesme", "Predivna fotka", "Ti si kao more na drugom planetu", "Srce najljepše", "Poludit ću za tobom", "Sve neke ljetne fotke", napisali su joj obožavatelji u komentarima.

Inače, Severina je SAD posjetila prije četiri godine, s njom je bio i suprug Igor Kojić, a tada su bili posjetili i njegovu sestru Natašu koja tamo živi. Supružnici su tada bili nerazdvojni i tako je bilo sve do proljeća prošle godine, otkada se nisu zajedno pojavili u javnosti niti se javno oglasili o svom odnosu. 

Severina je nedavno objavila i fotografije u badiću s uzorkom američke zastave, i to kako bi izrazila podršku američkom predsjedniku Joeu Bidenu povodom njegove inauguracije, te ispratila s te funkcije Donalda Trumpa i bivšu prvu damu Melaniju Trump. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) +0 Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Uspoređuju je s Pamelom Anderson, navodno je ljubila i njezina muža, a ovo seksi izvijanje na plaži nikome nije promaklo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene