Izgleda dobro

Bruce Willis viđen u šetnji s voljenom suprugom tri mjeseca nakon tužne vijesti, vrijeme otad voli provoditi s obitelji

Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming - 4 Bruce Willis i Emma Heming - 3 Bruce Willis i Emma Heming - 2 Bruce Willis i Emma Heming - 1 Bruce Willis - 5 Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 1 +3 Bruce i Rumer Willis Galerija

Bruce Willis snimljen je tri mjeseca sa suprugom Emmom Heming otkako mu je dijagnosticirana afazija i otkako je najavio kraj karijere.

Legendarni glumac Bruce Willis rastužio je sve obožavatelje diljem svijeta nakon što je njegova supruga objavila tužne vijesti o prestanku glumčeve karijere.

Pogledaj i ovo Demi Moore Tko bi rekao! Slavna ljepotica proslavila 60. rođendan, prve čestitke dobila od žene s kojom je njen bivši pronašao novu sreću!

Bruceu je dijagnosticirana afazija zbog koje više nije u mogućnosti glumiti, a glumac je nakon toga pažnju posvetio svom privatnom i obiteljskom životu.

S obitelji provodi puno vremena pa je sada viđen u šetnji sa suprugom Emmom Heming u Los Angelesu.

Bruce je na sebi nosio prepoznatljivu šiltericu i košulju kratkih rukava na traperice, a činio se dobro raspoložen.

Willis je u protekla tri mjeseca proveo puno vremena sa svojim najbližima pa je njegova supruga objavila i fotke iz šetnje kroz šumu gdje ih je romantično fotografirala njihova najmlađa kći Mabel.

"Bruceovim nevjerojatnim obožavateljima, kao obitelj smo htjeli podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvene probleme i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Bruce se povlači iz karijere koja mu je puno značila. Ovo je vrlo izazovno vrijeme za našu obitelj i cijenimo vašu neprekidnu ljubav, suosjećanje i podršku. Prolazimo kroz ovo kao jaka obiteljska zajednica i želimo da njegovi fanovi budu u toku jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kako Bruce uvijek kaže, 'živnite', i zajedno planiramo napraviti baš to", piše u obavi koju je u ožujku objavila Demi, a uz nju su potpisane i Bruceova sadašnja supruga Emma Hemming Willis te kćeri Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn.

Iza Brucea Willisa je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel - 6 Justin Timberlake i Jessica Biel - 7 Justin Timberlake i Jessica Biel - 1 Justin Timberlake i Jessica Biel - 2 +12 Justin Timberlake i Jessica Biel - 4 Zanimljivosti Prisne fotke s kolegicom zamalo su ga koštale braka, no ljepotica kojoj se divi cijeli svijet sve mu je oprostila!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio +12 Alessandra Ambrosio Celebrity U haljini s prorezima i dekolteom do pupka servirala atribute, pa se divila svom odrazu u ogledalu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene