ljubav je nadjačala

Prisne fotke s kolegicom zamalo su ga koštale braka, no ljepotica kojoj se divi cijeli svijet sve mu je oprostila!

Justin Timberlake i Jessica Biel Justin Timberlake i Jessica Biel Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel - 6 Justin Timberlake i Jessica Biel - 7 Justin Timberlake i Jessica Biel - 1 Justin Timberlake i Jessica Biel - 2 Justin Timberlake i Jessica Biel - 4 Justin Timberlake i Jessica Biel - 5 Jessica Biel Jessica Biel Jessica Biel Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) +6 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Galerija

Justin Timberlake i Jessica Biel prebrodili su veliku bračnu krizu, a na novim fotografijama iz Pariza izgledaju sretnije nego ikad.

Pjevač Justin Timberlake i glumica Jessica Biel u braku su od 2012. godine i slovili su kao jedan od najskladnijih slavnih parova, sve do trenutka koji im je zamalo uništio brak.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) fućkaš romantiku! Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

Naime, prije dvije godine svijet su obišle fotografije Justina i glumice Alishe Wainwright, na kojima izgledaju jako prisno, a snimljeni su tijekom noćnog izlaska u New Orleansu gdje su zajedno snimali film u kojem su glumili ljubavnike.

Na spornim fotkama Justin je dodirivao Alishino koljeno i držao je za ruku, a svjedoci su rekli da nije nosio vjenčani prsten i da je dvojac izgledao poprilično blisko. Dva tjedna kasnije pjevač je svojoj supruzi uputio javnu ispriku preko društvenih mreža, te je istaknuo kako između njega kolegice nije bilo ničega.

Jessica nikada nije javno komentirala tu situaciju, baš kao ni Alisha, koja se posvetila svojoj karijeri, no čini se da je Justinu sve oprošteno.

Par se ovih dana provodi u Parizu gdje su posjetili reviju modne kuće Loius Vuitton, a snimljeni su i u romantičnoj šetnji gradom tijekom koje su se držali za ruke.

Da su sretniji nego ikad, često ističu i zajedničkim fotkama na društvenim mrežama, a Jessica je nedavno podijelila i jednu rijetku fotku na kojima poziraju sa svojim sinovima, sedmogodišnjim Silasom Randallom i jednogodišnjim Phineasom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Biel (@jessicabiel)

Uz fotku na kojoj se grle sa svojim dječacima, Jessica je Justinu čestitala Dan očeva te mu je u emotivnoj objavi poručila i da ga voli.

Zanimljivo je spomenuti i da je par čak šest mjeseci od javnosti uspio zatajiti rođenje drugog sina, a novost je Justin otkrio tijekom gostovanja u emisiji showu Ellen DeGeneres

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +16 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač u badiću s hrabrim donjim dijelom postala atrakcija u Vegasu: "Treba se dobro osunčati s obje strane"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić +16 Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Celebrity Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene