Hrpa poznatih

Blještavi osmijeh domaće ljepotice zasjenio sve druge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Ban centru otvoren novi Ghetaldus optičko oftalmološki centar, a nove trendove došli su pogledati brojni poznati.

Njegovu bogatu ponudi sunčanih, dioptrijskih naočala i leća eminentnih svjetskih brandova među prvima su pogledali brojni poznati iz društvenog života poput glumice Ane Begić, Ive i Boška Balaban, Andrea Šušnjara, Mirne Maras, Barbara Nola, Boris Mirković,Davor Gobac, Iva Šulentić i brojni drugi.

Noge Ive Balaban zasjenile su i Severinu

Puno pažnje dobila je i lijepa manekenka Iva Jerković koja je isprobala nove modele, te nije skidala blještavi osmijeh s lica.

Zasigurno omiljeni modni dodatak mnogim ženama i muškarcima bez kojih ne mogu ni jedan dan u godini su sunčane naočale. Već je odavno poznato kako sunčane naočale nisu samo modni dodatak, one u današnje vrijeme visokog UV zračenja imaju i zdravstvenu funkciju. Upravo stoga kod odabira sunčanih i dioptrijskih naočala ni žene ni muškarci ne pristaju na kompromise, naočale moraju zadovoljiti sve njihove zahtjeve kako estetske tako i zdravstvene aspekte jer ljepota Vaših očiju počinje od naočala.

U Ghetaldus kontaktološkom centru na raspolaganju su sve vrste kontaktnih leća te 25 linija sunčanih i dioptrijskih naočala. Bogata ponuda svjetskih etabliranih dizajnerskih imena u optici Ghetaldus u Ban centru zadovoljit će i one najzahtjevnije i ponuditi im novi izgled i pogled na svijet. Tako se u optici Ghetaldus u Ban centru mogu naći poznati svjetski brandovi, a sim što Vam kontaktološki centar nudi široku paletu proizvoda, posebno se ističu vrhunskom uslugom provjerenih stručnjaka. Osim bogate ponude brendova kontaktoloških leća, sunčanih i dioptrijskih naočala, te stručnog osoblja, Ghetaldus optičko kontaktološki centar opremljen je i vrhunskom tehnologijom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene