U gluho doba noći

Prve paparazzo fotografije Britney Spears otkrivaju njeno pravo stanje nakon vijesti da se razvodi, za jedno nikako ne mari!

Britney Spears Britney Spears Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 2 Britney Spears - 1 Britney Spears - 3 Britney Spears - 5 Britney Spears Britney Spears - 8 Britney Spears - 7 Britney Spears - 5 Britney Spears i Sam Asghari Britney Spears - 1 +7 Britney Spears Galerija

Britney Spears snimljena je turobnog raspoloženja ispred jednog restorana brze hrane u gluho doba noći.

Nekadašnja pop-princeza Britney Spears nalazi se u središtu pažnje zbog vijesti da se razvodi od Sama Asghara, a sada je nakon što se to pročulo, po prvi put snimljena u javnosti.

41-godišnju Britney paparazzi su snimili kako u ponoć izlazi iz restorana s brzom hranom, otužnog i neraspoloženog izraza lica. Na sebi je imala kratke crne hlače i pulover ispod kojeg je preskočila grudnjak što je bilo i više nego očito i čini se da ne mari kakvu će ju ljudi vidjeti. Uz nju je bio i tim osiguranja čiji članovi brinu za njenu sigurnosti, a njezin izlazak je zabilježen samo nekoliko sati nakon što je priznala da je pomalo šokirana razvodom.

Britney, čije se bogatstvo procjenjuje na 60 milijuna dolara, u međuvremenu je šokirala fanove novom objavom na Instagramu. Nakon vijesti da se ona i njezin suprug Sam Asghari rastaju, Britney je uživala u društvu nepoznatih muškaraca koji su joj prijatelji, a ono što je jedan radio njezine je pratitelje ostavilo bez teksta.

Naime, Britney je objavila videozapis na kojem ju drže četvorica muškaraca dok ona pozira za kameru, a onda u videozapisu odjednom kreće plesati pred kamerom što je već standardna scena. Nakon toga, jedan prijatelj kleknuo je na pod i krenuo joj lizati nogu od čizme na gore, a ovaj prizor sve je ostavio bez teksta.

'Kad se ideš naći s takozvanim ''prijateljem'' i voziš se sat vremena zbog piletine. Onda moraš čekati u autu pa moraš na WC... Znala sam da je paparazzijima dojavljeno gdje sam jer auto u kojem sam bila nikad prije nije korišten... pa mi nije jasno kako sam praćena? Malibu Canyon Road je najužasnija cesta kojom se ikada mogla voziti'', započela je priču o svojoj večeri.

''Što onda radim? Oblačim svoju zelenu haljinu i pojavljujem se kod svojih prijatelja. Pozvala sam svoje omiljene momke i zabavljali smo se cijelu noć'', napisala je u opisu videozapisa.

Mnogi se pitaju zašto pjevačica još uvijek nije potražila liječničku pomoć koja joj je, sudeći po objavama, itekako potrebna. Prije toga valjala se gola u krevetu i rukama i plahtom skrivala svoje grudi.

Sam Asghari podnio je zahtjev za razvod od Britney prošli tjedan, nekoliko sati nakon što su se pojavile prve glasine o kraju braka. Razlog je navodna Britneyna nevjera, nakon koje je uslijedila i žestoka svađa para. Ona je snimljena kako se vozi blizu njihove kuće u Los Angelesu bez vjenčanog prstena, a Samove fotografije na njegovu profilu na Instagramu pokazuju da je i on odbacio svoj.

Strani mediji počeli su kopati po njihovu privatnom životu, a TMZ piše da je pjevačica Sama čak i fizički zlostavljala.

Kako otkrivaju izvori bliski paru za TMZ, Sam im se navodno često žalio da ga je Britney fizički ozljeđivala tijekom njihovih 7 zajedničkih godina i često je tu bilo i tučnjava zbog koji je moralo intervenirati osiguranje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 17 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 16 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 15 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 14 +27 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 12 Celebrity David Beckham s obitelji stigao u Hrvatsku, pogledajte prve fotografije s destinacije koju su si izabrali za odmor!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 +27 Rita Ora - 7 Celebrity Slavna Kosovarka na trbuh je stavila zanimljiv ukras, ali on je ipak ostao u sjeni njezinih savršeno isklesanih mišića!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene