rastužila je obožavatelje

Reakcija Britney Spears na potresni dokumentarac koji ju je ponovno stavio u centar pažnje slama srca

Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears - 3 Galerija

Britney Spears je na Instagramu priznala da je plakala gledajući dijelove dokumentarca o svom životu.

Pjevačica Britney Spears (39) priznala je da je plakala dva tjedna te još plače ponekad nakon što je pogledala dijelove dokumentarnog filma "Framing Britney Spears" i najradije bi da je ostave na miru.

Pogledaj i ovo showbuzz Javio se i njezin dečko Britney Spears se prvi put oglasila o kontroverznom dokumentarcu o njoj o kojem trenutačno priča cijeli svijet

"O mom se životu stalno spekulira... budno prati... osuđuje me se cijelog mog života!", napisala je 39-godišnja pjevačica na Instagramu.

"Mediji su me uvijek osuđivali... vrijeđali, sramotili... i to čine i danas", dodala je.

Pjevačica nije javno komentirala dokumentarac sve do objava u utorak kada je rekla da je odgledala dio dokumentarca i u tome nije uživala.

Film prati uspon pjevačice u karijeri i medijsko pokrivanje njezinog živčanog sloma 2007. godine nakon čega je otac preuzeo skrbništvo nad njezinim financijama.

"Nisam pogledala dokumentarac, ali iz onog što sam vidjela osjećam se neugodno kako su me izložili", napisala je Spears. "Plakala sam dva tjedna i zapravo... još ponekad plačem!", priznala je i objavom rastužila svoje obožavatelje.

Britney Spears je dobila podršku mnogih ljudi, među njima kolega s estrade koji žele da Spears bude oslobođena skrbništva koje njezinu ocu Jamesu daje potpunu kontrolu nad njezinim životom.

Na sudu je Spears priznala da se boji Jamesa i želi da mu se oduzme skrbništvo.

"Svaki dan donosi mi radost!", napisala je u postu uz glazbu "Crazy" Aerosmitha. "Nisam ovdje da budem savršena... savršeno je dosadno... Ovdje sam da pružim dobrotu", zaključila je Britney.

(Hina)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivan život Ane Rucner - 1 Aktivan život Ane Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 2 +1 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) +3 Amanda Bynes (Foto: Instagram) Zanimljivosti Svijet ju je upoznao kao ovakvu ljepoticu, a teško je gledati u što su je razni poroci pretvorili i preobrazili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene